Hotel Szent István, 56 szoba 150 férőhely

Szállodánk nagyszabású fejlesztésekkel várja Vendégeit a 2023-as szezonban, melynek keretében teljesen megújulnak az emelet fürdőszobái. A Szent István Hotel Balatonlelle üdülőváros szívében várja vendégeit, csupán néhány lépésre a Balaton partjától. Elhelyezkedés: Mindössze fél perc sétára a vasútállomástól és Lelle nyüzsgő főterétől, ahol a nap minden szakában programok és hangulatos éttermek várják a kikapcsolódni vágyó látogatókat.

A szabad strand bejárata csak egy ugrás, míg a nevezetes Napfény Strand homokfövenye és gyermek-élményfürdője három könnyed percnyi sétára található szállodánk kapujától. Ugyancsak a közvetlen közelben található a Móló sétány, a szabadtéri mozi, valamint a Kishegy borospincéihez vezető kisvonat kezdőállomása.

Szolgáltatás: A svédasztalos reggeli mellett további étkezéseket külsős partnereinkénél opcionálisan, kedvezményes áron vehetnek igénybe. Nagy befogadóképességű, 180 m² ebédlőnkben, valamint 100 m² lobbynkban vállaljuk konferenciák és további rendezvények lebonyolítását.

A közösségi tereken, pingpong és játszószoba várja a szórakozni vágyókat, családosokat. Zárt parkolónkban ingyenesen elhelyezhetik gépjárművüket. A szálláshely adatkezelési szabályzatát elérhetik a szállodánk honlápján.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: június 11. - szeptember 13.
Saját étterem
Macska, kutya bevihető (fizetős)
56 szoba, 150 férőhely
NTAK azonosító: SZ19000120


előzőkövetkező