Hotel Sirály, 26 szoba 60 férőhely

Hotel Sirály, Balatonlelle - közvetlenül a Balaton parton A Balaton déli partjának kellemes hangulatú kisvárosában, Balatonlellén, nyaralóövezetben, 50 méterre a vízpartól található a Hotel Sirály. Családias hangulatú kis hotelünk, hatalmas ősfás parkkal rendelkezik, amelynek közvetlenül a szabadstrandra nyílik a kapuja. Így ön a szobájából egy perc alatt a Balaton vizébe csobbanhat.

Bőséges kontinentális reggelit adunk, a további étkezéseket a strandon, vagy a közelben található számos étteremben is megoldhatja. Olcsó menü vacsora vagy ebéd kiszállítással is rendelhető. Szobainformáció: A szálloda összesen 26 db szobával rendelkezik, ebből 4 db 4+1 ágyas családi szoba, a többi (22 db) szoba kétágyas, illetve pótágyazható.

A szálloda két épületből áll, az A épületben található a recepció és az étterem. A B épület tőle kb. 30 méterre található 10 szobával. Ezt ajánljuk azoknak, akik szeretnének elkülönülten pihenni. Étterem és drinkbár (a közelben számos étterem és szórakozóhely érhető el), strand a közelben, vízi sportolási lehetőségek, telefon, saját parkoló, 24 órás recepció.

Miért érdemes a balatonlellei Hotel Sirályt választani? Közvetlen Balaton-parti elhelyezkedés A kertből közvetlenül az ingyenes, fövenyes strandra léphetünk 22 db kétágyas illetve pótágyazható szoba 4 db négyágyas szoba +1 ággyal saját ősfás kert, grillezési lehetőséggel, játszótérrel parkolási lehetőség a zárt udvaron reggeli a hangulatos, partra néző étteremben drinkbár külső programok szervezése

Parkolási lehetőség (fizetős)
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: május 15. - szeptember 3.
Kutya bevihető (fizetős)
26 szoba, 60 férőhely
NTAK azonosító: SZ19000228


előzőkövetkező