Lelle Hotel, 150 szoba 400 férőhely

Balatonlelle turisztikai központjától pár perc sétára, közvetlenül a Balaton-parton várja vendégeit a teljeskörűen felújított Lelle Hotel. Miért a Lelle Hotel?, Közvetlen Balaton-part, pár lépés és csobbanhat., ÚJ. A teljes felújítás során kívül-belül megújultunk., Légkondicionált szobák, Ideális választás gyermekes családoknak és pároknak egyaránt.

A szálloda kertjéből csupán néhány lépés a lassan mélyülő vizű Balaton és a szabadstrand. Extra élményért mindössze 10 percet kell sétálni, és máris élvezheti az ötcsillagos Napfény Strand és Élményfürdő tengerparti hangulatot idéző homokos partszakaszát, óriás hullámcsúszdáját, medencéit.

A Lelle Hotel kertjében található bisztróban egy hűsítő ital kíséretében érdemes megkóstolni pizzakülönlegességeinket, frissen sültjeinket, street food ételeinket vagy desszertjeink valamelyikét. Ha gyermeke unja a pancsolást a lassan mélyülő vízben, próbálja ki gyermek játszószobánkat.

Ha belefáradt a strandolásba, aktív pihenésül az épületben fitneszterem és pingpongterem, a kertben sportpályák (röplabda, kosárlabda, foci) várják a Lelle Hotelben.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, MBH
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
Macska, kutya bevihető (fizetős)
150 szoba, 400 férőhely
NTAK azonosító: SZ22040426


következő