Ginavilla, 5 apartman 10 férőhely

Szeretettel üdvözölném, házam vendégeként. Keszthely nem hiába kapta a Balaton fővárosa nevet, hiszen itt kitűnő kikapcsolódási lehetőségeket kínál, és számtalan környékbeli látnivalót, programot is egyben. Részemről a magyar vendéglátás igazi nívós oldalát szeretném vendégeimnek biztosítani. Örvendenék, ha Ön lenne az a személy, aki házam jó hírét messzire vihetné.

Köszönöm a látogatást. Benedek Anna A házban max. 11 fő részére van szálláslehetőség. Kettő darab apartman: Zöld apartman:egy szoba, francia ággyal, fürdő, terasz. Kék apartman: két szoba, két francia ággyal egy fürdő, két terasz. Két franciaágyas szoba, egy külön bejáratú fürdővel.

Távozáskor a szobákat 11.00 óráig el kell hagyni a vendégeknek. Szolgáltatásaink: KÍVÁNSÁGRA KÉRHETI A VENDÉG A REGGELIT, AMELY 2500FT/FŐ/NAP (felnőtt részére) 1200 FT/FŐ/NAP (6-14éves korig) FŐZÉSI LEHETŐSÉG NEM ÁLL RENDELKEZÉSRE.

FOGLALÁSKOR ELŐRE JELEZENDŐ. -Svédasztalos reggeli 7.30-10.h -Saját bió zöldséggel, gyümölcsökkel a kertből -Bicikli kölcsönzés kb.4 főre -Borospince használat -Könyvkölcsönzés -Ingyenes internet használat -Napozási lehetőség -Kívánságra program szervezése Grillezés előre jelezendő.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 15. - szeptember 30.
Légkondícionálás
5 apartman, 10 férőhely
NTAK azonosító: MA21002582


előzőkövetkező