Harley Apartman, 1 apartman 2 férőhely

2 felnőtt és 1 gyermek részére is ideális. Az apartman Balatonlelle központjától kb. 200 méterre, közvetlenül a sétáló utca folytatásaként, a szórakozó negyed mellett a Szent István utcában található. Szabad strandtól, mólótól illetve a Napfény strandtól kb. 200 méterre helyezkedik el.

Jól hang-és hőszigetelt, új építésű apartman. Városközpont és bevásárlási lehetőségek, étterem, cukrászda, autóbusz és vasútállomás 150 méteres körzeten belül. Kirándulási, pincelátogatási és lovaglási lehetőség a közeli Kishegyen. Az apartman 2. emeleti, erkélyes, egy hálószobás.

A nappali, konyha, étkező egy légtérben van, kényelmes kétszemélyes ággyá alakítható kanapéval. Zuhanyzós fürdőszoba, WC-vel. Jól felszerelt konyha. Ingyen Wifi, légkondicionálás, TV csatornák használata (+Netflix +Amazon elérhető saját előfizetéssel). Kisállat nem hozható be, az apartman nem dohányzó, dohányzás kizárólag az apartman teraszán lehetséges.

A szálláshely lány és legénybúcsú, valamint céges rendezvények szervezésére nem alkalmas, kérjük a heklyszínen található házirend betartását. Nyaralásuk alatt kellemes pihenést és jó szórakozást kívánunk.

Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 1. - augusztus 30.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA22031908


előzőkövetkező