Balatoni Grill Terasz Vendégház, 5 szoba 8 férőhely

Balatoni Grillterasz vendégház - mely gyönyörűen felújított és igényesen berendezett - Balatonmária legszebb szabad strandjától gyalogosan néhány percre található önálló családi ház jellegű nyaraló, nagy füves telekkel, déli fekvésű hatalmas terasszal, területén ősfákkal.

Saját röplabda pályával rendelkezik. A tetőtér beépítésű épület két nagy teljesítményű klímával van felszerelve, így a forró napokon is kellemes pihenést biztosít. A fedett terasznál jakuzzi, előtte nyolc személyes grillsütő-bográcsozó van, Négy személyes infraszauna szolgálja a vendégek kikapcsolódását.

Az alsó szinten található a tágas nappali-étkező mellette a magas technikai felszereltségű konyha (mosogatógép, elektromos sütő stb). Az alsó szinten két kétszemélyes hálószoba, valamint egy zuhanykabinos fürdőszoba WC van. Az emeleti részen két hálószoba, valamint egy zuhanykabinos fürdőszoba WC-vel található.Két nagy méretű flat TV van az épületben.

Balatonmária központja, ahol több diszkó és szórakozóhely van, kerékpárral és akár taxival pár perc alatt megközelíthető. Rossz idő esetén a közelben található marcali, zalakarosi, csisztapusztai gyógyfürdők nyújtanak kellemes szórakozást. Sportolási lehetőségek: érdeklődés és megegyezés esetén kerékpárokat biztosít vendégeink részére.

A közelben több teniszpálya bérlési lehetőség is van. A szolgáltatást csak kaució ellenében biztosítják a tulajdonosok, amely összege 150.000, -Ft/nyaralási alkalom.

Ingyenes parkolás
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
5 szoba, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA20002595


előzőkövetkező