Balatoni Panoráma Apartman Bacchus, 1 apartman 2 férőhely

A badacsonyi hegyoldal csodálatos panorámájú részén, szőlőskertek ölelésében, csendes, nyugodt környezetben, de a nyüzsgő központtól, a hajóállomástól és a település mindhárom strandjától csak 10 percnyi gyaloglásra található a BACCHUS Balatoni Panoráma apartmanja, mely 2 főre foglalható.

A megjelenített szobaárak ellátás nélkül értendőek, de FOGLALÁSKOR VAGY A HELYSZÍNEN REGGELI IS IGÉNYELHETŐ, ingyenes szobaszervizzel (vagyis nálunk akár pizsamában is reggelizhet saját apartmanjában, vagy annak balatoni panorámás teraszán). Gróf Mezőszegedi Szegedy Georgina egykori villájában egy csodás balatoni panorámájú stúdióapartman várja az igényes vendégeket.

A ház pincéjében található borszaküzletünkben, a BORBARLANG VINOTÉKÁBAN többféle badacsonyi bort kínálunk szállóvendégeinknek.

A nálunk megszállóknak átadunk egy ingyenes BADACSONY KÁRTYÁT, mellyel jelentős kedvezményekhez juthatnak számos helyi és térségi szolgáltatónál (éttermek, borozók, sétahajózás, múzeumok, bemutatóhelyek, stb.) Felhívjuk a figyelmüket, hogy szállásunk nem bulihelyszín, ezért hangos összejövetelek, lány- és legénybúcsúk nem tarthatóak.

INGYENES SZOLGÁLTATÁSAINK: bor, ásványvíz, kávé és tea bekészítés, a ház területén mindenütt ingyenes WIFI, légkondicionáló, egyedileg kódolható széf, udvari parkolási lehetőség autók és kerékpárok részére (igény esetén a kerékpároknak zárható, fedett tárolót biztosítunk), programszervezés, ingyenes transzfer a helyi vasútállomásról vagy buszállomásról a szálláshelyre ill. vissza.

Az udvarban hatalmas füves terület várja a játszani, sportolni vágyókat. Futballozáshoz, tollaslabdázáshoz, tornázáshoz, jógához sportszereket is tudunk biztosítani. Rossz idő esetére ajánljuk a kártyajátékokat, sakkot, darts-ot. A BALATONI PANORÁMA APARTMANRÓL (Tóra néző stúdió, 2 fős): Egy 2 helyiséges, kb. 22 m2-es, stúdiólakás, a főépület földszintjén helyezkedik el, közvetlenül a Balatonra néz (az ágyból is látni a tavat).

A klímával felszerelt szobában található a hálórész (160 x 200 cm-es franciaágy, éjjeli asztalkák), egy ruhaállvány, egy komód, síkképernyős TV (kábelcsatornákkal), szintén itt kapott helyet a kis konyha- és étkezőrész. A szobából nyíló külön helyiségben van a zuhanyzós fürdőszoba és a WC (hajszárító, ruhaszárító állvány).

Az apartman helyiségeit igyekeztünk a legkörültekintőbben berendezni, felszerelni. A konyha inkább csak teakonyha, reggeli elkészítéséhez megfelelő (hűtőszekrény kis fagyasztófiókkal, vízforraló, kenyérpirító, mikró, tányérok, poharak, csészék, tálkák, kések, evőeszközök, mosogatómedence, konyharuhák, papír kéztörlő, mosogatószer, -szivacs).

Főzésre a közös használatú nyári konyhában nyílik lehetőség, ahol egy 3 égős gáztűzhelyünk van. Nagyobb mennyiségű fagyasztott élelmiszer tárolására helyet tudunk biztosítani egy közös mélyhűtőben. Egy, szintén a Balatonra néző teraszrész is tartozik az apartmanhoz, itt asztal, székek, napernyő, napozóágy áll vendégeink rendelkezésére.

Kellemes időben ezt a teraszt is jól ki lehet használni étkezésre, pihenésre, valamint a játszóterünk melletti nagy, füves területen is remekül el lehet tölteni az időt (pl. jóga, foci, tollaslabda, napozás, grillezés). Az udvari autóparkoló az apartmantól néhány lépésre található.

Az apartman 2 fős, sem babaágy, sem pótágy elhelyezésére nincs lehetőség, és kisállatokat sem fogad.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA21030437


előző