Balaton Heaven Apartman, 1 apartman 6 férőhely

Apartman egész évben nyitva van. Balatonföldvár-Kőröshegy Rólunk: A Balaton Heaven Apartman Kőröshegy a magyar tenger déli partjától három kilométerre egy völgyben helyezkedik el, mára összeépült Balatonföldvárral. Szántódtól egy kilométerre déli irányban terül el, ahonnan komppal (RÉV), az északi part is könnyen megközelíthető.

Zamárditól 9 km-re, Siófoktól 18 kilométerrel délnyugatra fekszik. A Somogyi-Dombság egyik völgye a Kőröshegyi-völgy, a Kőröshegyi-Völgyhíd viadukt az apartmantól karnyújtásnyira található, ami az emeleti szobából is látható. Apartmanunkat 2023-ban nyitottuk. Foglalás: A foglalás a kiválasztott apartmanra vonatkozik, ezt családoknak, pároknak, és kisebb baráti társaságoknak tudjuk ajánlani.

Vendégeinket 1 apartmanban tudjuk fogadni . Készül a második apartmanunk is. Balaton Heaven Apartman 6 fő befogadására alkalmas Az apartman összesen: 54m2 Fent szobáink: Stúdió szoba:18m2 Három külön ágy található benne. Az ablakból a Kőröshegyi Völgyhídat láthatjuk. Utcai szoba: 18m 2 kétágyas, kihúzhatós kanapé is található benne.

Az erkélyről Kőröshegyi Völgyhídat és a Kőröshegyi panoráma tárul elénk. A szobákkal egy szinten található zuhanyzó és egy külön helyiségben Wc. Lent a komplettel felszerelt konyha található eszpresszó kávéfőző, kenyérpirító, vízforraló, melegszendvics sütő komplett edény és evőeszköz készlet.

Az udvaron fedett terasz áll vendégeink rendelkezésére. Apartmanunk kulcsosház, állandó személyzettel rendelkezik. Gyakori kérések: Fogadhatnak-e vendégeket szállóvendégeink? Az apartman területén csak regisztrált vendégeink tartózkodhatnak. Időszakos látogatókat csak a tulajdonos tudtával és engedélyével fogadhatnak vendégeink.

Mennyi az idegenforgalmi adó és kinek kell fizetni? 400 Ft/fő/éj, 18 és 70 év közt fizetendő. Az egész házat használhatjuk, vagy csak egy házrészt? A szobák, a mosdó-fürdő-Wc és a felső szinten vannak, az alsó szinten lévő konyhát csak Van-e állandó személyzet? Igen, minimum 1 fő személyzet tartózkodik a házban, ezzel segítjük a vendégek kényelmét és biztonságát.

Van-e parkolási lehetőség? Igen, az apartman előtti területen kb. 3 autónyi parkolóhely van, az udvaron belül korlátozott mértékben. Gyerekbarát-e az apartman? Igen, rendelkezünk baba ággyal és etetőszékkel is. Kutyát lehet-e hozni? Kisállatok elszállásolására nem alkalmas apartmanunk, kisállatokat felár ellenében sem tudunk fogadni.

Bevásárlási lehetőség helyben, vagy Balatonföldvár, Szántód központjában (Tesco, Aldi, Spar, Pepco, Kik, DM, Rossmann, MOL, Orlen).

Szórakozási és strandolási lehetőség Balatonföldvár kiváló strandjain (Keleti-Nyugati strand, ~4, 3km Látnivalók a környéken: - Völgyhíd horgásztó - Kőröshegyi Levendulás Gazdaság - Balatonföldvári Kikötő - Balatonföldvári Kilátó - Szántói Rév - Zamárdi kalandpark - Zamárdi Gokart pálya - Siófoki Víztorony - Fordított ház Siófok - Óriáskerék Siófok - Teknőspark Kőröshegy - Madárpark Kereki - Dinópark Kereki - Fejérkővár Kereki -Balatonboglári bobpálya és Gömbkilátó -József Attila múzeum - Csukás színház -Igal gyógyfürdő A nyár a Balaton-parton rengeteg szabadtéri programot tartogat a látogatók számára: fesztivál, koncertek, előadások melyet kicsik és nagyok egyaránt élveznek.

Minden kedves leendő vendégünket szeretettel várjuk.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
1 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA22035665


előzőkövetkező