Stan és Panzió, 16 szoba 35 férőhely

A Stan és Panzió 2012 júliusában nyitotta meg kapuit Balatonalmádi szívében, 100 méterre a strand főbejáratától és pár perc sétára a város központtól. A házban 16 vendégszoba, egy 35 fős tárgyaló terem, és reggeliző étterem található. Sok szeretettel várjuk a nyaralni-kikapcsolódni vágyó családokat és baráti társaságokat.

Panziónk egyaránt kiválóan alkalmas céges rendezvények és csapatépítő tréningek lebonyolítására. Az épületben a classic 2 személyes szobákon kívül kifejezetten családok részére kialakított szobák - 2 szoba saját fürdőszobával és előtérrel - is rendelkezésre állnak.

Minden szoba hűtővel, lcd TV-vel saját fürdőszobával rendelkezik, ingyenes Wi-Fi elérés biztosított. Mivel szálláshelyünk közvetlenül a Balatoni bicikliút mellett található a kerékpárral érkező vendégeink részére zárható garázs áll rendelkezésre. Parkolásra kamerával megfigyelt zárt parkolóban van lehetőség. 2016 nyarától már minden szobánk klimatizált, ami felár ellenében vehető igénybe: 1600 Ft/ szoba/éj, családi 2 szobásnál: 2200 Ft/éj

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: május 31. - szeptember 8.
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
16 szoba, 35 férőhely
NTAK azonosító: PA19002206


következő