Mária Andrea Nyaralóház, 3 szoba 7 férőhely

Mária Andrea Nyaralóház Nyaralóházunk Balatonkeresztúr/Balatonmáriafürdő településen a Hajóállomástól és az igényesen kialakított Szabadstradtól 600 méterre csendes utcában helyezkedik el, földszintes (nem tetőtér. ) téglaépületben 3 szoba + 2 terasz + privát használatú pihenőkerttel.

Ajánljuk mindazon vendégeinknek, akik családjukkal kényelmes, másoktól nem zarvart, hanem nyugodt környezetben szeretnek pihenni. A nyaralótól 400-500 mérteres távolságban éttermek, pizzériák, büfék és egyéb vendéglátó üzletek, valamint a déli part legjobb fagylaltozója találhatók.

Balatonmáriafürdő ismert déli parti üdülő település, mely elsősorban a kis, - és nagyobb gyermekkel vagy idősebb szülőkkel együtt nyaraló családok kedvence. Balatonmáriafürdő kiépített központja nyugalmasabb kisebb forgalmú, mint a déli part nagyobb települései, a legnagyobb nyári szezonban is a tömeg még elviselhető mértékű a strandon .



a boltokban és a vendéglátó üzletekben egyaránt, úgy hogy a tartalmas nyaraláshoz szükséges minden feltétel megtalálható a településen: - Éttermek, büfék, vendéglátó helyek széles választéka - Szinvonalasan kiépített és karbantartott szabad és fizetős strand - Hajóállomás (Bahart) hajótúrákkal - Vitorlás kikötő - Vasútállomás, posta, orvosi rendelők (felnőtt, gyermek és fogorvos) - Üzletek kereskedelmi egységek széles választéka szombat és vasárnapi nyitva tartással - Legközelebbi multi bevásárló központok Marcaliban 13 km távolságra - Vitorlás, csónak, és vízi sporteszközök bérlési lehetőség - Sok kirándulási és túrázási lehetőség( Keszthely, Hévíz, Badacsony, Balaton felvidék stb. ) - vízi sport és horgászati lehetőség Nyaralóházunk 2021 évben nagy felújításon ment keresztül: Nappali +2 hálószoba teljes körű felújítása új burkolatokkal és új bútorokkal Fürdőszoba és wc helyiségek részleges felújítása új burkolatokkal és berendezéssel.

légkondicionáló Ingyenes WIFI A nyaralóhoz tartozik még egy déli fekvésű 30 m2-es tarasz illetve egy északi fekvésű 20m2-es terasz, valamint 350m2 kert is. A nyaraló és kertje növényekkel betelepített, a megnőtt árnyékoló fák hatására a legnagyobb nyári kánikulában sincs mindenképp szükség a légkondicionáló bekapcsolására.

A nyaraló előtt közvetlenül kapcsolódva a a házhoz található a 30m2-es első tarasz, mely napozásra és pihenő tartózkodásra egyaránt alkalmas a a fák árnyékoló hatása miatt. Ezen teraszon vagy előtte lehetséges a kombinált grill/bográcsozót felállítani, melyhez a ház a tűzifát biztosítja.

Igény esetén (külön megbeszélés alapján) 3 db. felnőtt és 1 db. kamasz kerékpárt tudunk biztosítani a kisebb (környékbeli) kerékpár túrákhoz. Kisállatot (kutya, macska stb.) nem tudunk fogadni, dohányzás az ingatlan belső tereiben nem megengedett viszont a teraszokon ill. a kertben lehetőség van rá.

Elektromos autó töltése a ház elektromos hálózatáról nem megengedett.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: április 1. - szeptember 30.
Légkondícionálás
3 szoba, 7 férőhely
NTAK azonosító: MA21003773


előzőkövetkező