Anna Apartman, 3 apartman 13 férőhely

Családi házunk Keszthely frekventált részén, a Városi strandtól, a Balatontól 100 méterre (2-3 perc), a városközponttól 500 méterre (max. 10 perc) található. Az Apartman (teljes felső szint, 100 négyzetméter) otthonosan van berendezve, 3 szobából, 1 nappaliból, 2 fürdőszobából, egy kompletten felszerelt konyhából és egy étkezőből áll.

Hűtőszekrény fagyasztó résszel, gáztűzhely, mikró, kenyérpirító, víz forraló, kávéfőző van. Mindkettő fürdőszobában fali hajszárító áll a vendégek rendelkezésére. A nappali rész légkondicionált. Van egy nagy erkély, (a főképen látható), illetve a négy ágyas szobához tartozik egy különálló erkély is.

Az erkélyeken asztal és székek, továbbá ruhaszárító van elhelyezve. A nappaliban nagyméretű 55 colos led televízió készülék található, továbbá prospektusok a környék látni valóiról. A házigazda igény esetén szívesen ad szóbeli tájékoztatást a város és a környék látnivalóiról, nevezetességeiről, kirándulási lehetőségekről.

Az apartmanban 3 tágas szoba található: I. szoba: Franciaágy, valamint kettő személyes kanapéágy, mérete miatt felnőttek számára is alkalmas, továbbá egy babaágy és egy szekrény. A franciaágyhoz kettő éjjeliszekrény, kettő éjjeli lámpa tartozik. II. Három fenyőággyal berendezett szoba.

Két ágy összetolható. Szekrény, komód, kettő éjjeliszekrény, kettő éjjeli lámpa. III. 4 ágyas szoba, igény esetén kettő ágy összetolható. Szekrény, komód, televízió készülék. Összférőhely: 11 + 2 fő (elhelyezés: a nappaliban kinyitható kétszemélyes kanapé memória fedőmatraccal) Grillezési lehetőség.

Légkondicionálás igény szerint. Az Apartman gyerekbarát, játékokat biztosítunk a gyerekeknek, a füvesített udvaron(elől, a főképen látható) lehet játszani. Gyerekkedvezmény. A zárt udvarban parkolási lehetőség, két gépjármű helyezhető el. Több autó esetén egyeztetni szükséges a tulajdonossal.

Biciklivel érkező vendégek részére zárható tárolást biztosítunk a kerékpárok részére, ingyenesen. A szálláshelyen legénybúcsú nem tartható.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Ingyenes légkondícionálás
3 apartman, 13 férőhely
NTAK azonosító: MA19006665


előzőkövetkező