Vécsey House, 2 apartman 24 férőhely

Zamárdi csendes, nyaralóövezeti részén, 2023-as új építésű, 2 szintes iker apartmanházunk a Vécsey House A és Vécsey House B. Szálláshelyünkkel leginkább nagyobb létszámban érkező vendégeinknek szeretnénk kedvezni, hiszen KEDVEZŐ ÁRAINK NAPRA ÉS APARTMANONKÉNT ÉRTENDŐEK IGY AKÁR 12-12 FŐ RÉSZÉRE KÍNÁLUNK SZÁLLÁSLEHETŐSÉGET.

M7 autópályáról a 111km kihajtótól 2 perc alatt elérhető, Zamárdi felső vasútállomás 500 méter. ÉSZAK és DÉL apartmanunk egyformán igényes és modern kivitelézésű, felszereltségű, 104-104 nm lakóterülettel, 3-3 szobával, nappalival ami egyben konyhasarok és közösségi tér is.

Az ÉSZAK és DÉL oldal egymástól teljesen elzárt de igény esetén akár pillanatok alatt összenyítható. Külön bejárat a házba, külön van a terasz a kert és a parkoló rész is. Teljesen gépesített és önellátó berendezéssel : mosógép, mosogatógép, klíma, indukciós főzőlap, mikró, nagy hűtő, tv, tea-kávéfőző, hajszárító stb..

Elektromos redőnyők, padló hűtés-fűtés, hangulatvilágítás, szúnyogháló, széf stb ... Apartmanonként 3-3 zárt parkoló az udvaron ingyenesen igénybevehető. A teraszon bogrács és grillezési lehetőség . A kertben műfű található. Tiszta és rendezett szabadstrand az utca végén található kb. 4 perc gyalog.

A mindenkori helyi szabályozásnak megfelelően 18 éven felüli vendégeinknek az IFA 500ft/fő/éjszaka megfizetése kötelező a helyszínen.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
2 apartman, 24 férőhely
NTAK azonosító: EG23067102


előzőkövetkező