Korona Apartman, 1 apartman 2 férőhely

Prémium kategóriás Apartmanunk a Balatontól mindössze 200 méterre, csendes kis utcában található. Vadonatúj építésű, liftes, modern társasház 1. emeletén, igényesen berendezett lakásunk szeretettel várja a strandolni, vitorlázni, kerékpározni, túrázni, pihenni vágyó vendégeket.

A Korona Apartman elhelyezkedése kiváló. Néhány percnyi sétával a keszthelyi Yacht kikötő, a Libás strand, a számtalan kikapcsolódási lehetőséget kínáló Balaton part, és a Balatoni kerékpárút is könnyen elérhető. Közelben több étterem, és bevásárlóközpont is található.

Minden kényelmi extrával felszerelt apartmanunk, 4 fő részére biztosít elhelyezést. A hálószobában kényelmes matraccal rendelkező franciaágy, a nappaliban franciaággyá alakítható ülőgarnitúra biztosítja a kényelmes pihenést. Az igényesen berendezett amerikai konyhás nappaliból és a hálóból is megközelíthető a nagy erkély, ahol kültéri ülőgarnitúra és nyugágy biztosítja minden igényt kielégítően a pihenést, feltöltődést.

A konyhában a legmodernebb gépek segítik, hogy a főzés egyszerű és gyors legyen. (indukciós főzőlap, mosogatógép, hűtő, fagyasztó, mikró) A szobák elektromos redőnnyel, és szúnyoghálóval felszereltek. 5G-s internet kínál további lehetőségeket a teljes kikapcsolódásra. Az apartman családosoknak is kiváló választás, babával érkező vendégeinknek kérésre utazó ágyat, fürdőkádat, és etetőszéket tudunk biztosítani.

Keszthely a hűvösebb napokon is tartalmas programokat kínál. Az ország egyik legszebb barokk kastélya, a Festetics kastély, a gótikus templom és romkert, Baba-, Georgikon, Marcipán, Vadászati múzeum, pár kilométerre a Bobo Fun Park kínál változatos kikapcsolódást. Nyáron koncertek, hajókirándulások, fesztiválok színesítik a választékot.

Sportolók, túrázók, számára is kiváló választás, Országos Kéktúra útvonal a Keszthely- hegységben, 210 km-es Balatoni Bringakörút, triatlon és futóversenyek, vitorlásverseny is vonzóvá teszik a várost. A környék is bővelkedik látnivalókban: Sümegi-, Szigligeti vár, balatonedericsi Afrika Múzeum, Badacsony, a tanú hegyek, Kis-Balaton, Zobori Élménypark és Termálfürdők: Hévíz, Kehidakustány, Zalakaros.

Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Nyitvatartás: május 1. - szeptember 30.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA22036638


előzőkövetkező