Admiral Luxury III Apartman, 1 apartman 6 férőhely

Kedves Vendégek. Admiral Family - egy más dimenzió Siófokon. - Admiral Luxury Apartment Várjuk Önöket szeretettel Siófok Ezüstpartján lévő apartmanunkba. Ha a megszokott apartmanházakhoz képest valami teljesen másra, valami különlegesre és exkluzívra vágyik, akkor az Admiral Family-ben biztosan jó helyen jár.

Hatalmas, zárt, kifogástalanul ápolt kert, fűtött medence + gyerekmedence, napozóágyak, 2 db modern játszótér, zárt parkoló, elektromos autó töltő, közvetlen strand és kikötő kapcsolat, és természetesen egy csodálatos panorámával rendelkező harmadik emeleti 60 négyzetméteres 2 hálószoba plusz nappalis, fürdőszobával és terasszal rendelkező luxus apartman.

Dióhéjban így lehet összefoglalni ennek a csodálatos apartmannak a felszereltségét, amely valóban minden igényt kielégítő módon lett felépítve és berendezve. Az egész apartmanban mennyezetbe épített hűtő-fűtő rendszer gondoskodik az állandóan kellemes hőmérsékletről. A hálószobában 1-1 db franciaágy, míg a nappaliban szintén egy kinyitható kanapé használható, így összesen maximum 6 fő kényelmes elhelyezésére.

Mosógép, LCD TV, és még további számos kényelmi funkció garantálja a felhőtlen pihenést. A kertkapun kisétálva szabad strand, vitorlás kikötő és egy fantasztikus konyhával rendelkező étterem várja a nyaralni vágyókat. Kisbabával érkező vendégeink számára tudunk biztosítani utazóágyat, etetőszéket és kis kádat.

Tájékoztatjuk Vendégeinket, hogy az apartman elfoglalásának feltétele 50000 Ft kaució kifizetése, melyet az apartman sértetlen és a felszerelés hiánytalan állapota esetén visszautalunk a távozásukat követő 5 munkanapon belül. Felhívjuk figyelmüket. A késve érkező vendégeknek (este 19 óra után) 10000 Ft felárral tudjuk átadni az apartmant.

Megértésüket köszönjük. Várjuk Önöket szeretettel.

Parkolási lehetőség (fizetős)
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA20016811


előzőkövetkező