Zseli Apartmanház, 4 apartman 12 férőhely

Apartmanjaink nyugodt, csendes környezetben várják pihenni vágyó vendégeiket .Az éjszakai szórakozni, bulizni vágyóknak pedig lehetőséget nyújt Siófok Petőfi sétánya, telis-tele disco-val mindenféle műfajjal, éttermekkel (arab, török, magyar konyha). Apartmanjaink Siófok kertvárosában találhatóak.

Egy családi ház mögött felépített épület 3x2 fős apartmanra osztva, különálló bejárattal, + egy tetőtéri 4 fős igényesen berendezett apartman, a belvárostól és a parttól is 1000 m-re, 500 m-es körzetben található:élelmiszerbolt, játszótér, gyógyszertár, étterem.

A modern apartmanjaink zuhanyzós fürdőszobákkal, felszerelt konyhákkal (főzőlap, kávéfőző, mikrohullámú, hűtőszekrény, étkészlet stb.) rendelkeznek.Terasz mindhárom apartman előtt, kiülési lehetőséggel. -Adrenalin függőknek ajánlom a Kiliti repülőtéren lévő tandemugrási lehetőséget 4000 méterről vagy a Zamárdi kalandparkot.

Szolgáltatásaink: -kábel tv -ingyenes wifi -klíma igénybe vehető térítés ellenében -ingyenes parkolási lehetőség a ház előtt. Apartmanjaink önellátóak. A szállást érkezési napon 15 órától lehet elfoglalni. Távozás napján a szállást 10 óráig kell elhagyni. Átadni olyan állapotban, mint amilyen az érkezéskor volt - és a kulcsokat leadni.

Az apartmanokban csak a bejelentett személyek tartózkodhatnak. A házban és a kertben bulizás, zajongás nem megengedett. Az apartman a pihenést szolgálja. Este 22:00 óra után él a csendháborítás elve. Az ár tartalmazza a víz, villany, ágynemű használat és a végtakarítás költségét.

Vendégeink számára csak kéztörlőket biztosítunk, fürdőlepedőket nem.Megértésüket köszönjük.

Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 20. - szeptember 15.
Légkondícionálás
4 apartman, 12 férőhely
NTAK azonosító: MA20013419


előzőkövetkező