Baker Street Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Balatonalmádi központjától és a vízparttól pár percre kocsival, egy csendes kis utcában várja vendégeit a Baker Street Apartman. A légkondicionált, különálló lakrészhez lépcső vezet fel. Az udvarban van saját parkoló, nagy napozó terasz, erkély és mindkét oldalról szép részpanoráma nyílik a Balatonra.

A kertben egy árnyas filagória és grillezési lehetőség kínálkozik a mindig virágos, zöld környezetben. Biciklivel vagy autóval szinte minden 4-5 perc. Balatonalmádi 3 strandja ingyenes parkolót kínál. Az Aldi 3 percre van (messzebb Lidl, Spár, Tesco), helyi éttermek sora található a városközpontban, de Veszprém is csak 10 perc.

Családok és párok ideális pihenőhelye ez, mely maximálisan kiszolgálja a nyaralni, kikapcsolódni vágyókat. Amerikai konyhája főzéshez felszerelt, nappalija, étkezője és egy külön hálószobája, zuhanyzós fürdőszobája maximum 4 fő fogadására kialakított. Hűtő-fűtő klímája gondoskodik az állandó komfortról míg dekoratív, hangulatos tematikája felejthetetlen tartózkodást ígér.

A Baker Street ismerős helyszíne angol detektívregényeknek. Esténként vagy esős időben fedezze fel gyűjteményünket, melyben magyar és angol nyelven talál műveket (a készlet folyamatosan bővül) a Baker Street egykori magándetektívjei, Sherlock Holmes és Dr John Watson kalandjairól.

A detektívpáros rövid fejtörőivel megízlelhető a korabeli nyomozások hangulata, és kiváló közös program is egyben. Egy novelláskötettel pedig a fotelba kuckózhat, míg alszanak a többiek. A kívánt kötetet, társasjátékot vagy hangoskönyvet bármikor kikérhetik gyűjteményünkből.

A tárgyak állapotát és a kisebb darabokat, elemeket ellenőrizzük visszavételkor, hiszen ez adja apartmanunk nevét, és a tematika fenntarthatóságát.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: július 1. - augusztus 22.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA23066792


előzőkövetkező