Club218 Red Apartman, 1 apartman 4 férőhely

A siófoki Aranyparton álló Club218 a Balaton egyik legnépszerűbb, egész évben nyitva tartó apartmanháza, Balatonra néző, páratlan panorámás, terasszal.

A vendégek díjmentesen használhatják a 400 nm-es wellnessben a két nagy pezsgőfürdőt (jacuzzit), a 15×8 méteres fedett medencét, a gyerekmedencét, a szaunákat, a gőzkabint, a pihenő teret, a gépekkel felszerelt konditermet, a hatalmas zárt kertet napozóágyakkal, a gyerekek pedig a kertben található fa játszóvárat és homokozót.

A beléptető órák nyitják a kerti kapukat is, melyekkel néhány lépésre vannak az üzletsoron található éttermek, pékség, fodrászat, különböző üzletek és egy homokos, öböl és a tóparti szabadstrand. Az apartmanház közelében számos reggeliző, étterem, cukrászda, fagyizó várja vendégeinket, ezek közül több nem csak szezonálisan tart nyitva.

Az apartmanba található egy kis szoba ahol emeletes ágy található gyerekeknek, fiataloknak. A nappali részbe van egy nagy franciaágy, kanapé, étkezőasztal helyezkedik el. Panorámás, színes belső terű, légkondicionált, teljesen felszerelt konyhával rendelkező apartman, WiFi internettel, őrzött parkolással (fizetős) és a nyitvatartási időben korlátlan Club218 wellness használattal várjuk kedves vendégeinket.

A Balaton sok kikapcsolódási lehetőséggel várja a vendégeket, a strandolás mellett vízibicikli, csónakázás, Balaton-átúszás, órisácsúszdák, horgászás, vízisportok, látványos vitorlásversenyek. A városközpont kényelmes sétával elérhető, ahol szintén sok szórakozási lehetőség és számos nevezetesség várja a turistákat.

A Kálmán Imre Emlékház, a csodás panorámát biztosító Víztorony, a Meteorológiai Obszervatórium, az Evangélikus templom, a Jókai Park, a Krúdy Villa, a Siózsilip, a Rózsakert, csak töredéke Siófok látnivalóinak. Múzeumok, kiállítások, galériák, kulturális események várják érdeklődő vendégeiket.

A gyerekeknek ideális helyszín a Bella Lovasudvar és Állatpark és a Játékbirodalom és a Fordított Ház. Az extrém sportok kedvelői sétarepülés kapcsán megcsodálhatják fentről a Balatont és kipróbálhatják a tandemugrást is, továbbá remek program a Zamárdi Adventure Park. A Balaton és környéke nyáron fesztiválok, koncertek, szabadtéri rendezvények folyamatos helyszíne.

Siófok a nyár fővárosa, ahol garantált a gondtalan szórakozás, de vendégeink télen is élvezhetik a Magyar tenger csodáját.

Parkolási lehetőség (fizetős)
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Kutya bevihető (fizetős)
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: EG24089539


előzőkövetkező