ZaDo Apartman, 4 apartman 13 férőhely

Az apartman a földszinten található 20 nm2, nagyon jól felszerelt. Konyhában van hűtő mikrohullámú sütő, elektromos főzőlap. A konyhában minden magtalálható ami főzéshez kell. Tányérok, evőeszközök kávéfőző is a vendégek kényelmét szolgálják. A francia ágy alatt van egy kihúzható pótágy ami 12 éves korig kényelmes fekhelyet biztosít a gyerekek részére.

A fürdőszobához tartozik törölköző és hajszárító. Az apartmanból ki lehet menni a teraszra ahol van egy kis reggeliző asztal is. Az apartman Keszthely közkedvelt zámori üdülőövezetben található egy utca választja egy a Balatonparttól. A Keszthelyi Yact kikötő és a Libás strand 650 méterre, 8 perc sétára található.

A Libás strand homokos partja gyerekbarát, árnyékos, kedvező árú belépővel várja a vendégeket. Színvonalas Tompos étterem 500 méterre található 6 perc sétára. Interspar bevásárló központ 1, 1 km autóval 3 perc, gyalog 15 perc. Környéken gyalogtávra van kondi terem, szabadtéri edző eszközök és játszótér.

Keszthely főtere és sétáló utcája 2, 2 km 27 perc sétára van, míg a keszthelyi móló és pavilon sor 1, 8 km 21 perc séta. Festetics kastély 2, 3 km 29 perc séta. Az apartmanház összesen 4 apartman található mintegy 10 felnőtt és 3 gyerek befogadására alkalmas így több család is tud itt egy időben nyaralni.

Az udvarban van lehetőség ingyenes parkolásra. A kertben van nyári konyha, benne étkező. Lehetőség van bográcsozásra és grillezésre is. Minden apartman zárható, egyedi kulccsal rendelkezik.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
4 apartman, 13 férőhely
NTAK azonosító: MA23063028


előzőkövetkező