Fenyő Apartman, 1 apartman 6 férőhely

A Balaton fővárosában, Keszthelyen jól felszerelt, klimatizált, családbarát apartman a Festetics-kastély és sétálóutca szomszédságában. OTP SZÉP kártyát elfogadunk. Családok (akár kisbabával is) vagy 4-6 fős baráti társaságok befogadására alkalmas. Az apartman egy amerikai konyhás nappaliból, egy szobából és egy zuhanykabinos, mosógéppel felszerelt fürdőszobából áll.

WC szintén a fürdőszobában található. A konyha főzésre alkalmas, mikrohullámú sütővel, kávéfőzővel és edényekkel felszerelt. 6 fős étkezőasztal és kisgyermekeknek etetőszék is található benne. Kisbabával érkezőknek utazó babaágyat, mobil pelenkázót, babakádat is biztosítunk.

A nappali részben található sarokülő-garnitúra két fős fekhellyé nyitható, valamint egy egy személyes ágy is található benne pluszban. Síkképernyős TV és Internet szintén biztosított. A szobában két ágy, egy emeletes ágy és egy íróasztal található. A két különálló ágy igény szerint összetolható.

Az udvarban két autónak parkolási lehetőség, a tágas teraszon napernyős asztalok padokkal, a kertben grillezési, bográcsozás lehetőség. A keszthelyi városi strand 25 perc séta.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA22036457


előzőkövetkező