Viola Ifjúsági Szálló, 42 szoba 120 férőhely

Hallottál már szüleidtől vagy nagyszüleidtől a régi balatoni táborok, osztálykirándulások, építőtáborok hangulatáról? Nálunk átélheted kicsit ezt az élményt amit ők fiatalon. Ifjúsági szállónk egy laza, jó hangulatú, központi elhelyezkedésű retro szálláshely. A vasúti és busz pályaudvar, a belváros, a Petőfi sétány 10-15 perces sétával elérhető, az ingyenes strand utcánk végén található, 200 m a Balaton.

Ha bírod a koli feelinget, szeretsz ismerkedni és szeretnél jó arc fiatalokkal együtt nyaralni az ország minden tájáról, foglalj szállást nálunk. Szeretettel várunk májustól - szeptemberig a Violában. SZÁLLÁSHELYÜNK EGY BULISZÁLLÓ, ZAJOS, EZÉRT CSENDRE ÉS NYUGALOMRA VÁGYÓKAT, IDŐSEBBEKET ÉS CSALÁDOSOKAT GYEREKEKKEL NEM FOGADUNK.



Szolgáltatásaink: 24 órás recepció, ingyenes parkoló, széf sportpályák (foci, strandröpi, streetball) pingpong asztalok (kül- és beltéri) ingyenes sporteszköz kölcsönzés (ütők, labdák) társalgó, TV / DVD, hangcucc különterem (160 m2, metlachi borítás, székekkel, asztalokkal) biliárd, csocsó, darts, PlayStation társasjátékok, kártya, sakk ingyenes wifi a hallban és a társalgóban kávé, snack, üdítő automata bográcsozó, szalonnasütő, grillező közös teakonyha (főzőlap, sütő, mikro, edények, tányérok, evőeszközök) fedett terasz, padok, napágyak, chill sarok Ágyneműt biztosítunk, kérjük, hogy törölközőt hozz magaddal.

Szoba elfoglalás: 14 órától, szoba elhagyás: 10 óráig. Korábbi érkezés és későbbi elutazás lehetséges, csomagmegőrzést ingyenesen biztosítunk. Szeretettel várunk májustól-szeptemberig Siófokon a Violában.

Ingyenes parkolás
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: május 3. - szeptember 29.
Macska, kutya ingyenesen bevihető
42 szoba, 120 férőhely
NTAK azonosító: KO19006425


előzőkövetkező