Gólyásház Apartman, 1 apartman 8 férőhely

Kővágóörs az 1984-ben tájvédelmi körzetté nyilvánított Káli-medence déli kapuja és az egyik leghangulatosabb faluja. A Balaton 3, 5 km-re van, míg a falutól karnyújtásnyira kellemes kirándulási lehetőséget találunk. (Kornyi tó, Szentbékkállái kőtenger, Kékkút, Mindszentkálla, Köveskál) A Gólyásház a faluközepén található, több mint 150 éves felújított parasztház.

A nevét a kert fölött élő gólyákról kapta. A házban 2 külön álló dupla ágyas saját fürdőszobákkal ellátott hangulatos szoba található, illetve 2 kényelemes tetőtéri légkondícionált dupla ágyas szobával bővült. A tetőtérbe enyhén meredek, de biztonságos, korláttal ellátott lépcső vezet fel, amin keresztül egy közösségi szobába érkezünk.

Okos tv és PS3 járul hozzá a kikapcsolodáshoz. Az utca felöli szoba spalettás, dupla szigetelt üveggel van ellátva. A kert felöli szobából a kertbe és a gangra tágas teraszajtón is ki lehet jutni. A nyári melegben egy hűvös kis tornác és egy félárnyékos terasz szolgája a kellemes időtöltést, grill sütővel és tűzrakóhellyel.

Kisebb kiránduláshoz, esetleg bevásárláshoz 4 db bicikli áll a rendelkezésre.

Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, MBH
Macska, kutya ingyenesen bevihető
1 apartman, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA19018762


előzőkövetkező