Villa Tropic Apartman, 3 apartman 12 férőhely

Siófok Szabadifürdő részén várjuk vendégeinket családias környezetben elhelyezkedő szálláshelyünkön, néhány perc sétára a Balaton parttól. Apartmanházunk 3 db 4 fős teljesen felszerelt szobával rendelkezik. Minden szobához saját fürdőszoba, TV, klíma, konyharész, saját fedett terasz és teraszbútor tartozik.

A kertrészen napozási lehetőség, kerti pihenőrész és a gyereknek játszósarok lett kialakítva, valamint biztosítunk grillezési lehetőséget is. Főzésre csak az udvaron található grill teraszon van lehetőség. Vendégeink számára ingyenes a wifi használat a ház teljes területén és szobánként 1 db autó számára biztosítunk zárt parkolóhelyet.

A Balaton part néhány perces sétával elérhető, ahol büfé, fagyizó, vízibickli bérlési lehetőség valamint vízisí és wakeboard pálya is található. A közelben található: -Sanyi sarok étterem- 300m -Corso étterem- 400m -János vendéglő- 500m -Szupermarket- 350m -Szabadifürdő vasúti megálló- 350m Szobáinkat elsősorban családoknak és nyugodt, pihenésre vágyó baráti társaságoknak ajánljuk.

A többi vendég és a környéken lakók nyugalmának biztosítása érdekében lánybúcsúk és legénybúcsúk nem tarthatók és bulizó baráti társaságokat sem tudunk fogadni. Várjuk szeretettel kedves Vendégeinket. Címünk: 8600, Siófok Kereszt utca 15/C

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 1. - szeptember 3.
Ingyenes légkondícionálás
3 apartman, 12 férőhely
NTAK azonosító: MA22034902


előzőkövetkező