Berta Ház, 4 apartman 13 férőhely

Üdüljön nálunk. Házunkban 2, 3, 4 fős apartmanok és szobák találhatók, egyes szobák pótágyazhatóak. Az 1.emeleti szobákban TV, hűtő, tusoló, toalett található, főzési lehetőség közös konyhában lehetséges. A szobákhoz saját erkély és közös terasz tartozik. A tetőtérben klimatizált szobákat tudunk biztosítani .

A szobákhoz saját fürdő, tv, hűtő és mikróval, kávéfőzővel felszerelt közös teakonyha tartozik. Az apartmanokban Tv, hűtő, tusoló, toalett mini konyha található. A háztól 100 méterre található a szabad strand, mely kisgyermekek fürdésére is alkalmas. A parton büfé, értékmegőrző, vizibicikli kölcsönző és ingyenes WC is üzemel.

A közelben éttermek és élelmiszerboltok szolgáltatásait is igénybe vehetik vendégeink. A PLÁZS a háztól csak néhány perc séta. A Galerius Élményfürdő és Wellness Központ az utcánk végén található. Házunk sűrűn lakott területen helyezkedik el, ezért a környezet nyugalmának megörzése érdekében b u l i z ó s vendégeket nem tudunk fogadni.

Zárt parkolóhelyekkel rendelkezünk korlátozott számban vendégeink gépjárműveinek biztonsága érdekében. A szabadidő kellemes eltöltésére számos lehetőség kínálkozik. Pl.: vizibicikli kölcsönzés, balatoni hajókirándulások, lovaglási lehetőség, gokart, vízisí, wakeboard, motor és kerékpár kölcsönzés, szabad strand A vendégváltás egyéni igények alapján történik.

A szoba vagy apartman elfoglalása az érkezés napján 14 órától lehetséges. Az elutazás napján 9 óráig kell a szobát elhagyni. Nyitva tartás: májustól- szeptemberig

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 25. - szeptember 10.
Légkondícionálás
4 apartman, 13 férőhely
NTAK azonosító: MA22049321


előzőkövetkező