Viktória Beach Apartman Gold 1, 1 apartman 4 férőhely

Viktória Beach Apartman Gold 1. Siófok Aranypart részén közvetlen vízparti fekvésű apartmanházban találhatók, családosok és párok számára is tökéletes választás. Apartmanunk nagy erkéllyel, tóra és medencére néző kilátással biztosítják a megfelelő kikapcsolódást.

Jó beosztású (amerikai konyha/nappali étkezővel, 1 hálószobás, fürdőszoba / WC), színekben harmonizáló, hangulatosan berendezett, teljesen felszerelt konyhával várjuk vendégeinket. Ágynemű/ágyneműhuzat biztosított az előzetesen megjelölt fők számára, törölközőt kérjük hozzanak magukkal.

Igény esetén 3 éves korig babaágy 1000, -Ft/nap díjon bérelhető (korlátozottan áll rendelkezésre, így bérléssel kapcsolatban kérjük előzetesen vegyék fel velünk a kapcsolatot). A ház igényes műszaki és esztétikai paramétereit a gondozott kert, a kertkapcsolat növeli az apartman komfortját.

Kültéri fűtött medence biztosítja a kellemes kikapcsolódást, külön kiskapun megközelíthető strand. Apartmanhoz privát gépkocsi beálló biztosított. Hordozható kiágy rendelkezésre állás függvényében extra díj ellenében igénybe vehető. Helyszínen készpénzben érkezés napján fizetendő: - Kaució: kulcsok átvétele kaució köteles, ennek összege 50.000, -Ft.

Kaució összege elutazás napján készpénzben helyszínen visszafizetésre kerül, amennyiben az ingatlan átadáskori állapotban kapjuk vissza. Kaució vissza adást követően utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni. -Idegenforgalmi adó: 550, -Ft/fő/éjszaka (18 év felett) - Végtakarítás: 15.000, -Ft MA19003523 - Magánszálláshely VENDÉG TÁJÉKOZTATÁSA SZEMÉLYES ADATOK KÖTELEZŐ RÖGZÍTÉSÉRŐL: Kedves Vendégünk.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a hatályos jogszabályok értelmében, 2021. szeptember 1-jét követően Magyarországon szálláshely-szolgáltatást igénybe vevő minden vendég törvényben meghatározott személyes adatait a szálláshely-szolgáltató érkeztetéskor, okmányolvasón keresztül, a szálláshelykezelő szoftverében rögzíteni, majd egy tárhelyre, a Vendég Információs Zárt Adatbázisba (VIZA) továbbítani köteles.

A rögzítendő adatok:, családi és utónév;, születési családi és utónév; , születés helye;, születés ideje; , vendég neme; , állampolgárság;, anyja születési családi és utóneve (ha az azonosító dokumentum tartalmazza);, személyazonosító vagy útiokmány azonosító adatai;, harmadik országbeli állampolgár esetében a vízum vagy tartózkodási engedély száma, a beutazás időpontja és helye.

Az adatok rögzítéséhez a szálláshely-szolgáltatást igénybe vevő vendég az azonosításra alkalmas személyi igazolványát, vezetői engedélyét vagy úti okmányát a szálláshely-szolgáltatónak bemutatja. Az okmány bemutatásának hiányában a szálláshely-szolgáltató a szálláshely-szolgáltatást megtagadja.

Jogszabály felhatalmazása alapján a szálláshely-szolgáltató jogosult elkérni a vendég személyazonosító okmányát, a vendég pedig köteles azt bemutatni. Kérjük, utazását és érkezését a fentiekre tekintettel tervezze meg.

Szíves együttműködését ezúton is köszönjük. –––––––––––––––––––––––––––––– HATÁLYOS JOGSZABÁLYOK:, a turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló 2016. évi CLVI. törvény;, a turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló törvény végrehajtásáról szóló 235/2019. (X. 15.) Korm.

rendelet;, a személyazonosító igazolvány kiadása és az egységes arcképmás- és aláírás-felvételezés szabályairól szóló 414/2015. (XII. 23.) Korm.rendelet. harmadik országbeli állampolgár: a harmadik országbeli állampolgárok beutazásáról és tartózkodásáról szóló 2007. évi II.

törvény szerinti személyek

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: április 28. - szeptember 3.
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA19003523


előzőkövetkező