Ensana Thermal, 210 szoba 420 férőhely

Év Szállása 2020 - Szakmai Díj I.

hely MIÉRT AZ ENSANA THERMAL HÉVÍZ? , mert szállodánk saját forrásából biztosítja Neked ugyanazt a gyógyító termálvizet, ami a világhírű tófürdőben is megtalálható, mert Hévíz egyik legnyugalmasabb helyén várunk, a városi parkerdő közvetlen szomszédságában, mégis közel a központhoz és a termáltóhoz, mert Hévíz első wellness- és gyógyszállodájaként a legtapasztaltabb szakemberekkel szolgáljuk a pihenésed, mert vízben otthon vagyunk - akár a termálfürdőben szeretnél feltöltődni, akár csak egy pár hosszt szeretnél úszni az uszodánkban, ellazulnál a jacuzziban, vagy élményfürdős medencét keresel; ezt nálunk mind megtalálod, mert a belső egészségedre is ügyelünk - ételkínálatunkat a Healthy Choice előírásainak megfelelően, az egészséges életmód és a változatosság jegyében állítjuk össze NEKED VALÓ EZ A HOTEL, HA:, nyugodt, csendes környezetben egy igazi, négycsillagos wellness-pihenést keresel, a pihenésed alatt is fontos számodra az egészséges életmód, mozgásszervi panaszaidat szeretnéd gyógyítani, megelőzni, vagy egyszerűen csak tenni szeretnél egészséged megőrzése érdekében, barátaiddal, családoddal, vagy pároddal szeretnéd felfedezni a Nyugat-Balaton látványosságait, vagy csak egy feltöltő pihenésre vágytok HOL TALÁLSZ MINKET?

Budapesttől mindössze 2 órányi autóútra, Hévíz szívében, a városi parkerdő mellett, a termálfürdőtől 5 percnyire.

MI VÁR ITT TÉGED? - Utánozhatatlan wellness és beauty élmények: 18-féle wellness és gyógy-masszázs (jáde-köves, Thai, vitál, szőlőmag-olajos, relax, stb. ), kozmetikai kezelések tetőtől-talpig, manikűr, pedikűr, fodrászat, szolárium - A mozgásra vágyóknak: Qi Gong, jóga, aqua-fitness, reggeli torna, fitness-gimnasztika, gyalog- és kerékpártúrák, asztalitenisz, Nordic walking, Premier Fitness terem kardio és erősítő gépekkel - A vizet kedvelőknek: Korlátlan fürdőrészleg-használat: fedett termálmedencék (33 és 37 °C), úszómedence, 200 m2-es kerti élményfürdő víz alatti zenével és esténként fényjátékkal, whirlpool, - Szaunasziget: Bio (aroma) szauna, finn szauna, infraszauna, gőzkabin, élményzuhany, pihenő tér fűtött padokkal, finn rönkszauna a kertben, hetente több alkalommal szaunashow - Hagyományos hévízi gyógykezelések a tó gyógyvízével és iszapjával, teljes körű szakorvosi vizsgálat és tanácsadás a gyógyulni vágyóknak - Négycsillagos kényelem: 203 klimatizált szoba és 7 lakosztály, erkéllyel, fürdőköntössel, melyekben alapfelszereltség a hajszárító, a telefon, a minibár, a WiFi és a TV.

Egyéni igények kielégítésére összenyitható, antiallergén és mozgássérültek részére kialakított szobák is rendelkezésre állnak (korlátozott számban) - Healthy Choice ételkínálat a Tavirózsa étteremben - hagyományos konyha és könnyű ételek az egészséges életmód jegyében elkészítve - Ciklámen Kávézó igazi múltidéző hangulatban, változatos kávé és sütemény kínálattal, élőzenével. - szobaszerviz, mosoda, ajándéküzlet, széf, Business center, WIFI, kerékpárkölcsönzés Szállodánk SZÉP Kártya elfogadóhely.

Az szálloda egész területe nemdohányzó. FONTOS információ Élménymedence-karbantartás időpontjai 2024. április 7-9 (3 nap) 2024. október 13-15 (3 nap) Az uszoda és jacuzzi karbantartás időpontja 2024. június 9-11. (3 nap) 2024. december 8-10 (3 nap) Ez idő alatt az adott medencék üzemeltetése szünetel.

a szálloda wellness részlegének összes többi attrakciója továbbra is zavartalanul fog működni. A dátumváltoztatás jogát fenntartjuk. Számlával kapcsolatos igényeiket (pl. céges számla, stb.) kérjük előre jelezzék, mivel az előlegszámla már az összeg beérkezésekor elkészül.

Parkolási lehetőség (fizetős)
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
Macska, kutya bevihető (fizetős)
210 szoba, 420 férőhely
NTAK azonosító: SZ22051327


előzőkövetkező