Quo Vadis Apartmanok, 1 apartman 8 férőhely

A festői szépségű Szigliget szívében található Quo Vadis Apartmanunkban várjuk szeretettel vendégeinket. A ház emeletén található 4 hálószoba, amelyekhez 2 külön mosdó és mellékhelyiség tartozik. A földszinten két különálló terasz van, egy nagy közös nappali konyhával, de a nagy diófa alatt megbúvó fedett grill teraszon is lehet sütögetni, vagy a főzni a fatüzelésű sparhelten.

A két nagyobb szoba klimatizált, ami napidíj ellenében használható. A település és környéke számtalan kulturális és kikapcsolódási lehetőséggel várja a Balaton-felvidéki látogatókat. A több mint 750 éves múlttal rendelkező Szigligeti vár, már önmagában egy teljes napi programot biztosít akár rossz időben is a kalandra vágyó közönségnek.

A vár tövében található Gasztroudvar és koncert helyszín a vár által szervezett kulturális események egyik fellegvára a környéken. Az apartmantól 1, 5 km-re található strand többször is elnyerte az év strandja díjat, ahol családosok és pihenni vágyók egyaránt jól tudják érezni magukat.

A kisgyermekekkel érkezőknek, a strandon belül elkülönülő plázs (lassan mélyülő homokos part) és napvitorlák nyújtanak biztonságos strandolási lehetőséget. Az emeleten található négy szobából kettő közvetlen erkélyével nyújt feledhetetlen kilátást a Badacsonyra és a Balatonra egyaránt.

A teraszra kiülve egy reggeli kávé elfogyasztása mellett mindenki megtalálhatja nyugalmát és lelki békéjét a természettel összhangba kerülve. Szobáink kétszemélyes franciaággyal, komóddal és kis szekrénnyel felszereltek. Az emeleten 2 wc és 2 fürdőszoba található, ami egy 8 fős társaság igényeit is bőven el tudja látni.

A földszinten nagy nappali-étkező található, ami gépiesített konyhával rendelkezik. A teraszon és a kertben pedig grillezéshez és bográcsozáshoz is minden megtalálható. Akinek szerencséje van, az óriási kert idénynek megfelelő gyümölcseit vagy zöldségeit is megkóstolhatja. Igény szerint a teljes ház is foglalható kedvezménnyel, nagyobb társaságok számára.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: április 20. - november 10.
Légkondícionálás
1 apartman, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA22046780


előző