Balatoniapartmanház, 1 apartman 8 férőhely

Ön egy különlegesen szép fekvésű, folyamatosan karban tartott apartmanra talált a Siófok-Sóstón, közvetlenül a Balaton partján.Itt a víz sekély, nád nem övezi a partját. A tóba saját stég vezet, melyen napozó terasz is található. A kertben vízibicikli, napozóágyak, grill, pingpong, kerti asztalok és székek állnak a vendégek rendelkezésére, ingyen.

Az apartman egy 2 emeletes magasföldszintes ház 2. emeletén helyezkedik el. Lépcsőházból lehet megközelíteni. A lépcsőházból egy két hálófülkés, amerikai konyhás, lakrészbe érünk, nagy terasszal, mely a Balatonra néz, itt még van egy zuhanyzós fürdőszoba és egy külön álló WC.

A nappaliból csigalépcsőn lehet feljutni a tetőtérbe ahol két hálószobába és fürdőszobába van. A fürdőszobában zuhanyzó és WC található. . Ha 4 személy foglalja ezt az apartmant a tetőtéri rész lezárható. Ez így elő-és utószezonban foglalható. A telek csendes. A központ 1Km.

Itt lehet bevásárolni, étkezni, sörözni fagyizni. A tulajdonos a telken lakik, a kert rendben tartása, öntözés, hulladék kezelés, fertőtlenítés stb.miatt .

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 15. - szeptember 30.
Légkondícionálás
1 apartman, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA20000343


előzőkövetkező