Szomszéd Ház, 5 szoba 10 férőhely

Csendes környéken, különálló házunkba szeretettel várjuk a Keszthelyen nyaralni vágyókat. A környék lakóövezet, az ingatlan bulik megtartására, hangos zenehallgatásra nem alkalmas. Hétköznap este 10-től reggel 7-ig, szombaton este 10-től reggel 8-ig, vasárnap egész nap csendrendelet van érvényben.

A ház csak egyben kiadó, akár két három család is kényelmesen elfér (10-12 fő). A kertben lehet grillezni, bográcsozni, asztaliteniszezni, napozni, gyerekeknek van hinta, homokozó. Az épületnek egy keleti és egy déli terasza van. Rossz idő esetén a két, hd csatornás nagy képernyős tv-vel felszerelt hatalmas földszinti nappali és étkező, a fedett terasz, valamint az emeleti társalgó nyújt lehetőséget közös szórakozásra.

Az egész házban wifin elérhető nagy sebességű internet a nyaralás alatt home office-ban dolgozóknak, és tablet/telefon használóknak. A konyha teljesen felszerelt, mosogatógép, hűtő, mikro, gáztűzhely, sütő, kávéfőző, húsdaráló:) A földszinti nagy fürdőben kád, tusoló és mosógép van.

Az emeleti hálók közül a két déli és a keleti fekvésű légkondicionált, az északi szoba kivételével mindegyik erkélyes. Parkolás a ház előtt ingyenes, 3 autó elfér, nincs nagy forgalom (zsákutca) és a környék biztonságos. Keszthelyen három fizetős strand van, a közeli hegység kitűnő hosszabb-rövidebb túrázásokra számos kilátóval.

A városban található Festetics Kastély és számos múzeum a tökéletes a kultúrális feltöltődésre, az autóval 10 percre lévő Hévíz thermálfürdője pedig világhírű. A háztól élelmiszerbolt, pékség, étterem, kórház 4-5 perc, városközpont, kastély 10 perc, strandok 15-20 perc sétára vannak.

Bevásárlóközpontok szintén 10-15 perces sétával elérhetőek.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: április 1. - október 1.
Ingyenes légkondícionálás
5 szoba, 10 férőhely
NTAK azonosító: MA20009768


előzőkövetkező