Kertvárosi Rigó Pihenőház, 2 szoba 4 férőhely

Kedves Érdeklődő. Szeretettel üdvözlünk a Kertvárosi Rigó Pihenőház oldalán. A családi nyaralót nagyszüleink/szüleink kétkezi munkával építették, így az ő szívük-lelkük köszön vissza a ház alapjain.

Számodra is elérhető pihenőházzá a 2021. évtől tettük, és a felmenőkhöz méltóan igyekeztünk felújítani és folyamatosan újítani azt. Úgy gondoljuk, hogy ezt a feladat sikeresen végezz(t)ük és így egy teljesen felszerelt házban élvezheted a pihenésed.

Az épület kétszintes, az emeleten két, színvilágban egymást kiegészítő hálószoba, egy tágas nappali kihúzható kanapéval, egy fürdőszoba illemhellyel és zuhanyzóval és egy kis terasz biztosítja a kényelmet. Az alsó szinten található a teljes értékű konyha, a napsütötte ebédlő, a spájz, egy újabb illemhely, valamint a garázs.

Az utóbbiba beállni nem lehet, ugyanakkor abban mindent megtalálsz, ami a kerti kikapcsolódáshoz szükséges lehet, lásd például grill, bogrács, napozóágyak, kerti asztal és napernyő, amelyek az arra külön kialakított kerti teraszon mind bevethetők.

A felszereltség részét képezi továbbá, a teljesség igénye nélkül:, Klíma (felső szint, 3.2kW, távirányítóval és Wifi kapcsolattal, hűtés-fűtés), Wifi (1000 mbps), Smart TV (160+ csatorna), Mosógép, Vasaló, Hajszárító, 2db bicikli lakattal + 1db roller a vállalkozóbb kedvűeknek :), 2db hűtő, Mikro, Nespresso kávégép, Vízforraló, Kenyérpirító, Szendvicssütő, Hi-fi (rádió, bluetooth, stb.) Annak ellenére, hogy a Pihenőház klímával felszerelt, tapasztalatunk alapján az épület a vastag falai miatt megfelelően hűvös anélkül is a nyári időszakban.

Parkolás a pihenőház előtt 2-4 kocsi számára kényelmesen megoldható, de az udvarba is le lehet állni. Maga Keszthely-kertváros egy nyugodt, családias övezet, ahonnan számos látványosság és kikapcsolódási lehetőség érhető el karnyújtáson belül.

Mind a Balaton, mind a Hévízi-tó pár perc autóútra helyezkedik el, a környéken Egregy pincéi biztosítanak borkóstolási lehetőséget és az Árpád-kori Szent Magdolna templom megtekintési lehetőségét, a Helikon Kastélymúzeum pedig a maga nemében egyedülálló.

Továbbá egy 30 km sugarú körben található a Sümegi Vár, a Zalakarosi Fürdő, Badacsony dűlői vagy éppen a Tapolcai Tavasbarlang, illetve a környéken sportolásra is számos lehetőség nyílik, a Kertváros becsatlakozik a Balaton körüli bicikliútba, Cserszegtomaj lankáit és kilátását élvezhetik a futás szerelmesei, a keszthelyi kikötők pedig a vitorlázás kedvelőinek nyújthatnak maradandó élményt.

A Kertvárosi Rigó Pihenőház kiegészítői paraméterei a következők: , Állatbarát: igen (udvar, ház megbeszélés szerint), Dohányzás: igen (udvar és teraszok), Legény/lánybúcsú: nem (a szálláshely pihenési célra áll rendelkezésre), Típus: magánszálláshely, Nyilvántartási szám: 583 (keszthelyi önkormányzat) Szeretettel várunk minden érdeklődést és előre is szép nyarat kívánunk.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, K&H
Nyitvatartás: május 20. - szeptember 30.
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya ingyenesen bevihető
2 szoba, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA21002649


előzőkövetkező