Medencés Kinga Villa, 4 szoba 9 férőhely

A Kinga Villa egész nyáron szeretettel várja vendégeit, Keszthely és Hévíz történelmi városai között elhelyezkedő kertvárosi nyaralóházába. A szállás a két város között, azoktól mindössze pár perc autóútra helyezkedik el, a kertváros szívében. A családbarát villa felújított, vintage és rusztikus stílusú, földszinti és emeleti szobákkal rendelkezik.

A vendégház mind a négy franciágyas hálószobájához külön fürdőszoba tartozik, az emeleten nappaliból nyíló erkély, Hévíz városára a panorámás kilátás, a földszinten a zöld kertre néző konyha és télikert biztosítja a hangulatot a reggelihez, vagy a vacsorához.

A nyaralóházhoz zöldnövényekben gazdag, kisállatok által szabad mozgást biztosító, grillezésre és napozásra kiválóan alkalmas, belátáskorlátozó sövénnyel körbefuttatott kert, saját medence, ping-pong asztal és kerti pavilon is tartozik. Szívesen látjuk vendégeink házi kedvenceit is, amennyiben magukkal kívánják hozni őket.

A szálláshoz saját, díjmentesen igénybe vehető zárt parkoló és WiFi biztosított. A Nyaralóház saját, teljeskörűen felszerelt konyhával (tűzhellyel, sütővel, vízforralóval, kávéfőzővel, kenyérpirítóval, mikrohullámú sütővel és hűtővel) és TV-vel felszerelt közösségi térrel rendelkezik.

A kikapcsolódási lehetőségek közül a keszthelyi part és strand által biztosított lehetőségek mellett említésre méltóak a hévízi és keszthelyi kulturális rendezvények, kiállítások, színházi előadások, könnyű és komolyzenei programok, és nem utolsó sorban gasztronómiai és borászati fesztiválok.

Számos étterem és üzlet alig 20 perces sétával elérhető. Az aktív pihenés szerelmeseinek ajánljuk a Keszthelyi-hegység illetve Balaton-felvidéki Nemzeti Park túraútvonalainak látogatását, a hévízi gyógy- és élményfürdő, sportpályák látogatását, kerékpározást, szörfözést, vagy éppen horgászatot.

Szállásunk SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, MBH
Nyitvatartás: június 15. - szeptember 15.
Wellness szolgáltatások
Légkondícionálás
Kutya bevihető (fizetős)
4 szoba, 9 férőhely
NTAK azonosító: MA19023002


előzőkövetkező