Beatrix Apartmanház, 7 apartman 39 férőhely

Napkollektorral és hőszivattyúval is fűtött medencével rendelkezünk, MEDENCÉNKET NYÍLÁSZÁRÓS KIVITELBEN KÖRBEÉPÍTETTÜK, ÍGY IGAZ IDÉNY JELLEGGEL, de júniustól szeptemberig üzemel, vízét 25 fok felett igyekszünk tartani, de nagyobb melegben akár 30 fokos is lehet. Foglalható apartmanok száma 7, melyek 2-4-5-9 férőhelyesek. Összes férőhelyünk 36 fő.

Reggelizési lehetőség az apartmantól pár száz méterre lévő TELEKOSÁR kisboltban, nyáron pedig a LEGYEN PÉNTEK bisztróban. Apartmanházunk Balatonrendesen, a Pálkövei strandhoz közel, 900m-re (10 perc séta) található a Simon István u. 3. szám alatt. Nyugodt, csendes környék, a Balaton legkisebb települése.

Kikapcsolódásra, pihenésre, kirándulni vágyóknak ideális. Apartmanjaink önellátóak és alap felszereltek. Az emeleti apartmanokban, valamint 2 földszinti apartmanban is beépített klíma található, mely térítés ellenében igényelhető. A térítés díja: 1500 Ft/éj. Ágyneműhuzatot minden esetben biztosítunk, amely 1 éjszaka esetén fizetős (600 Ft/fő/éj), több éj esetén díjmentes.

Az apartmanházhoz nagy belső udvar tartozik, melyen a sportkedvelők betonos pályán láb teniszezhetnek, vagy tollasozhatnak, röplabdázhatnak. Az udvarra a kisebb gyerekeknek hinta, csúszda és homokozó került. Mivel minden lehetőség biztosítva van, ezért kisgyermekes családokat, kisebb baráti társaságokat várunk szeretettel.

Biciklis túrázók is megpihennek nálunk, hiszen a Balatoni körút útvonalhoz csupán 100 m-re van apartmanházunk. Osztálykirándulásoknak is szívesen biztosítunk helyet, főszezon előtt vagy után . 4 balatoni strand 5 km-en belül. Az aktív pihenést kedvelőknek lehetőséget kínálunk kerékpár bérlésére is.

Sütési, főzési, grillezési lehetőség is megtalálható udvarunkon. Rendelkezésre áll egy közösen is használható helyiség, ahol csocsó asztal és térítés ellenében biliárd használható. Apartmanházunk munkásokat nem fogad . WIFI térítésmentesen vehető igénybe. Kisállatot apartmanházunk nem fogad .

Szeretettel várjuk Vendégeinket.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
Légkondícionálás
7 apartman, 39 férőhely
NTAK azonosító: MA19018099


következő