Szederhàz Vendégház, 2 szoba 4 férőhely

A Balaton festői északi partján, a csendes Badacsonytördemicen vár Benneteket a Szederház Vendégház. A tömegtől távol, de mégis közel a pörgéshez, látnivalókhoz, programokhoz, strandokhoz, a Balatonhoz és a Badacsonyhoz. Ezt kìnáljuk: - Elhelyezés 4 fő részére egy kompletten felszerelt házban, a teljes ház a tiétek.

Természetesen 1-3 főre is foglalható. - 4 fő elhelyezése külön helyiségekben egy kétszemélyes ágyon a hálóban, harmadik és negyedik fő részére egy kihúzható kétszemélyes ágyon a nappaliban. - Önellátás. Bevásárlás a faluban, a Balatonnál, környező falvakban autentikus kisboltokban és termelői piacokon lehetséges.



Tapolcán számos szupermarket is elérhető. - Kutyák és egyéb házi kedvencek is a vendégeink ingyenesen, azonban ezt a foglalásban előre jelezni kell. - Nagy, árnyas udvar, ahol nemcsak a kutyusok tudnak játszani, hanem két autó is elfér. - Csendes elhelyezkedés a Badacsony lábánál, csak 1.5 km-re a Balatontól. - A Kéktùra ùtvonalon. - Számos kutyabarát és családbarát program és vendéglátóhely, látnivaló a környéken. - Családias hangulat és személyes vendégfogadás, egy kellemes beszélgetés. - Érzekés 15:00 óra után, távozás 10:00 óráig.

Foglaltság függvényében előzetes egyeztetés alapján módosítható. A ház felszereltsége: - Fürdőszoba: WC, bidé, fürdőkád, mosógép, hajszárító - Konyha: tűzhely, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, kávé- és teafőző, kenyérpirító, edények és evőeszközök - Àgynemű, törölköző - Grillezési lehetőség a kertben, kerti bútorok - Wifi - Parkolás 2 auto részére a kertben

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. - október 15.
Macska, kutya ingyenesen bevihető
2 szoba, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA20008507


előzőkövetkező