Panoráma Odu Apartman, 1 apartman 2 férőhely

Szobák, szolgáltatások Egy barátságosan berendezett, kényelmes faházban szállhatnak meg Badacsonytördemic településen a Panoráma Odu vendégei. A szálláshely ingyenes parkolót biztosít az autójának. Akár a szabad ég alatt is élvezheti a kellemes, nyári estéket. Gyönyörű balatoni panoráma és számos kirándulási, bor- és gasztronómiai élmény várja a kedves vendégeket.

Saját panorámás terasszal rendelkezik. A Panoráma Odu által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a lenti adatlapon és a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg. Étkezés A foglalás a feltüntetett szobaárakon ellátást nem tartalmaz. 500 méterre találja a legközelebbi élelmiszerboltot.

A helyszínen lehet szalonnát sütni is. Fizetés Átutalással tudja kiegyenlíteni a foglalás összegét. A foglaláshoz a Panoráma Odu a sikeres visszaigazolást követően előrefizetést kér Öntől. Érkezés, nyitva tartás A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 11:00.

Magyarul tudnak Önnel kommunikálni a munkatársak.

Ingyenes parkolás
Nyitvatartás: május 1. - október 31.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA22039271


előző