Balaton Rustic Guesthouse, 3 apartman 8 férőhely

Kikapcsolódásra vágysz? Ha szereted a természetet, a hagyományokat és a finom borokat, akkor ez a Te helyed. A Balaton egyik legszebb részén, az Északi parton, Badacsony tőszomszédságában fekvő Badacsonylábdi hegyen található 2008-ban épült, tradicionális, falusi házban megtalálsz mindent, ami a pihenéshez szükséges.

A ház – a kialakításából adódóan – rendkívül hűvös és (website hidden) emeleten lévő 3 hálószobában – amiből kettő franci ágyas, 1 pedig 2 külön ággyal rendelkezik - 6 fő fér el kényelmesen, lent a nappaliban található kihúzható argentin bőr kanapén pedig szükség szerint további 2 fő.

Minden szoba zsalugáterezett ablakokkal van felszerelve, ezzel is biztosítva a helységek kellemesen hűvös hőmérsékletét. A házban 2 fürdőszoba található (1-1 az emeleten és a földszinten), mindkettő káddal, mosdóval és wc-vel kialakítva. A konyha gépesített (sütő, kerámia-főzőlap, mosogatógép, hűtő, mikrohullámú sütő), teljesen felszerelt.

Minden szobában található szekrény és ágynemű-garnitúra, a fürdőszobákban pedig törölköző, sampon és tusfürdő áll rendelkezésre. Ingyenes WIFI és nemzetközi csatornákkal is ellátott UPC kábeltévé segítségével élvezhetők TV műsorok.

A ház, rendőrségre közvetlenül bekötött riasztórendszerrel, van az emeleten egy félig fedett erkély (20m2), lent a bejáratnál pedig szintén egy fedett résszel is ellátott, 40m2-es terasz található, ahol egy 8 fős kertibútor és 4 db fa (+2db) napozóágy kap helyett.

A kertben 3 autó kényelmesen tud parkolni, illetve kijelölt dohányzó rész van a sütögető- grillező mellett, ahonnan pár lépésre akár le is hűthetjük magunkat a kerti tusoló udvar parkosított, egy nagy fűzfa és 8 meggyfa alatt hűsölhetünk. Kutya 10euro/nap ellenében szívesen látott vendég szintén, kizárólag annyi kikötéssel, hogy az emeleti részen nem tartózkodhat, a higiénia és a puha faburkolat védelme érdekében.

Ha sétálni támad kedved, a romantikus, szűk utcákon gyönyörű helyekre eljuthatsz. Errefelé nagyon sok a híres pincészet is (Laposa-, Imre -, Istvándy pincészet vagy épp a Szent-György pince), tele finomabbnál finomabb borokkal és pálinkákkal, nem beszélve a gyönyörű panorámáról.

Gyógyszertár, bolt, orvosi rendelő, éjszakai szórakozóhelyek, ATM, posta mind a közelben, 10-20 percnyire a háztól. A strand a háztól 5-10 perc sétára van, ami idén nyit ki először, miután EU-s támogatás segítségével teljesen felújították. A víz mélysége 50 méterig kb 50-120cm, tehát gyerekeknek is kiválóan alkalmas a strandolásra.

Vendégek hozzáférése A ház minden helysége kivétel nélkül használható, egyetlen egy elzárt szoba van, ahol a tisztítószerek és a takarításhoz szükséges dolgok kaptak helyet. Kapcsolat a vendégekkel Telefonon elérhető a tulajdonos szinte bármikor, emellett a bejárónő is készségesen áll rendelkezésre.

A környék Ha sétálni támad kedved, a romantikus, szűk utcákon gyönyörű helyekre eljuthatsz. Errefelé nagyon sok a híres pincészet is (Laposa-, Imre -, Istvándy pincészet vagy épp a Szent-György pince), tele finomabbnál finomabb borokkal és pálinkákkal, nem beszélve a gyönyörű panorámáról.

A strand a háztól 5-10 perc sétára van, ami idén nyit ki először, miután EU-s támogatás segítségével teljesen felújították. A víz mélysége 50 méterig kb 50-120cm, tehát gyerekeknek is kiválóan alkalmas a strandolásra. Gyógyszertár, bolt, orvosi rendelő, éjszakai szórakozóhelyek, ATM, posta mind a közelben, 10-20 percnyire a háztól.

Közlekedés Buszmegálló és a helyi vasútállomás a háztól 10 perc sétára van, innen a környéken bárhová könnyen eljuthatunk. A komp szintén a közelben található, aminek segítségével könnyedén, 15 perc alatt átjuthatunk a Balaton déli részére, Zamárdiba, illetve Fonyódra.

Balatonfüred 40km Keszthely 30km Tihany 40km Tapolca 13km Sümeg 33km Szigliget 9km Látnivalók, menetrendek, programok

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Kutya bevihető (fizetős)
3 apartman, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA19007319


következő