MaZso Vendégház, 4 szoba 8 férőhely

A Balaton kapujaként is emlegetett Balatonakarattya közúton M7 autópályán Budapesttől 93 km-re rögtön az első Balatoni lejárónál található. Csendes igazi elvonulós hely, ahol garantált a pihenés és kikapcsolódás. De ha esetleg unod az autókázást akkor felpattansz a vonatra és az állomástól egy szempillantás alatt a nyaralónkba találod magad.

A környéken számtalan kikapcsolódási lehetőséget találsz télen-nyáron. Körbe bringázhatod a Balatont, most már akár Budapestről is eltekerhetsz hozzánk. Naplementét nézhetsz a magas parton. Amit tudni kell a nyaralóról, 2 hálószoba, amerikai konyhás nappali, 2 fürdőszoba, és a teljes felső színt ami egy légtér 3 pihenési lehetősséggel.

A nyaraló minden szobája és nappalija hűtő-fűtő klímával biztosítja nyáron a kellemes hideget, télen az otthon melegét. A konyha mindennel felszerelt, ide tényleg csak a főzni valót kell beszerezned. És, hogy utána ne kelljen mosogatnod csak bepakolsz a kis 6 személyes mosogatógépünkbe és már dolgozik is helyetted.

Ajándék kávé, kapszulás kávé, tea vár benneteket. Szobáinkban kényelmes ágyak, matracok biztosítják a pihenést. Nappaliban nagy LED TV több mint 100 csatornával, Netflix-el, kényelmes kanapé, külön étkezőasztal székekkel vár rád. Gyors wifi az egész házban, kertben. Unalom űzőként: társasjátékok, sakk, kártyák.

Zuhanyzós fürdőszobáinkból is kettőt találsz csak, hogy ne kelljen sorban állnod a fürdéshez. Hajszárító és törölköző vár mind a két helyiségben. A kertben egy 7személyes jakuzzi gondoskodik a jó hangulatról. És ha kedvet kapsz egy kis kerti partyhoz egy grill és bogrács minden felszereléssel együtt vár arra, hogy elkészítsd rajta ételeidet.

Zárt parkolónkban 2 autónak biztosítottunk helyet, a nyaraló előtt még 1 autónak van parkolási lehetősége. Igény szerint felár ellenében szülinap, házassági évforduló, vagy bármilyen alkalomból feldíszített ház vár rátok, hogy még ezzel se kelljen foglalkoznotok. Itt tényleg csak pihenetek, kikapcsolódnotok kell.

Ja és ne feledkezzünk meg az ajándékról sem. Minden kedves vendégünket egy minőségi balatoni bor várja. Szeretettel várunk mindenkit akinek fontos a pihenés a kényelem a kikapcsolódás.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Ingyenes légkondícionálás
4 szoba, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA20016109


előzőkövetkező