Silver Beach 308 Apartman, 1 apartman 2 férőhely

Silver Beach Siófok 308 STUDIO prémium apartman tóra néző kilátással foglalható. Ingyenes Wi-Fi használat, légkondicionált apartman teljesen felszerelt, 1 - 2 fő számára kényelmes elhelyezést biztosít balatoni kilátással. Az apartman konyharésze teljesen felszerelt: kapszulás kávégép (Dolce Gusto)/ expresszo kávégép, vízforraló, kenyérpirító, sütő, mikrohullámú sütő, fagyasztó hűtő .

Az apartmanhoz a társasház zárt udvarán autóbeálló tartozik, ahol autóját biztonságban tudhatja a nyaralás teljes ideje alatt. Ágynemű, ágyneműhuzat és törölköző biztosított és használatuk a végtakarítási díj részét képezik. Helyszínen készpénzben fizetendő: - Idegenforgalmi adó: 550, -Ft/fő/éjszaka (18 év felett) - Végtakarítás: 15.000, -Ft NTAK regisztráció: MA-22-049535 Kedves Vendégünk.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a hatályos jogszabályok értelmében, 2021. szeptember 1-jét követően Magyarországon szálláshely-szolgáltatást igénybe vevő minden vendég törvényben meghatározott személyes adatait a szálláshely-szolgáltató érkeztetéskor, okmányolvasón keresztül, a szálláshelykezelő szoftverében rögzíteni, majd egy tárhelyre, a Vendég Információs Zárt Adatbázisba (VIZA) továbbítani köteles.

A rögzítendő adatok:, családi és utónév;, születési családi és utónév; , születés helye;, születés ideje; , vendég neme; , állampolgárság;, anyja születési családi és utóneve (ha az azonosító dokumentum tartalmazza);, személyazonosító vagy útiokmány azonosító adatai;, harmadik országbeli állampolgár esetében a vízum vagy tartózkodási engedély száma, a beutazás időpontja és helye.

Az adatok rögzítéséhez a szálláshely-szolgáltatást igénybe vevő vendég az azonosításra alkalmas személyi igazolványát, vezetői engedélyét vagy úti okmányát a szálláshely-szolgáltatónak bemutatja. Az okmány bemutatásának hiányában a szálláshely-szolgáltató a szálláshely-szolgáltatást megtagadja.

Jogszabály felhatalmazása alapján a szálláshely-szolgáltató jogosult elkérni a vendég személyazonosító okmányát, a vendég pedig köteles azt bemutatni. Kérjük, utazását és érkezését a fentiekre tekintettel tervezze meg.

Szíves együttműködését ezúton is köszönjük. –––––––––––––––––––––––––––––– HATÁLYOS JOGSZABÁLYOK:, a turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló 2016. évi CLVI. törvény;, a turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló törvény végrehajtásáról szóló 235/2019. (X. 15.) Korm.

rendelet;, a személyazonosító igazolvány kiadása és az egységes arcképmás- és aláírás-felvételezés szabályairól szóló 414/2015. (XII. 23.) Korm.rendelet. harmadik országbeli állampolgár: a harmadik országbeli állampolgárok beutazásáról és tartózkodásáról szóló 2007. évi II.

törvény szerinti személyek

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 1. - szeptember 15.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA22049535


előzőkövetkező