MF Club 218 D1/1 Wellness Apartment, 1 apartman 5 férőhely

Élvezd a pihenést az Aranyparton a 1.emeleti lakásunkból, melynek erkélyéről csodálatos panoráma tárul elénk a Balatonra. Élvezheted a belváros adta nyüzsgő élet minden rezgését. Pár perc alatt elérhető távolságban van a legtöbb étterem, bár, szórakozási lehetőség.

Amennyiben a lakás adta lehetőségeket maximális ki szeretnéd használni, vagy csak relaxálnál, kitűnő választási lehetőség az épületben található wellness részleg, ahol kipihenheted a hétköznapok fáradalmait. Az apartman az épület 1. emeletén helyezkedik el, melynek erélyéről csodálatos panoráma nyílik a Balatonra.

Az ingatlanban 2 halószoba, egy amerikai konyhás nappali és egy fürdőszoba lett kialakítva. Az ingatlanban csak a Vendégek tartózkodnak, nem zavarja meg senki kellemes pihenésüket. A Vendégek számára az ingatlan összes helyisége rendelkezésre áll. A társasház udvarán tudnak parkolni a Vendégek 1 autóval.

A társasházban közös használatú wellness részleg került kialakításra, amelyet vendégeink is használhatnak. A társasház wellness részlege a hét napjain 9.00-21.00 között tart nyitva. Kivéve kedden, ezen a napon zárva tart. Nyitvatartási idő: medencék: 9.00-21.00 szaunák: 15.00-21.00 Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a társasház wellness részlege karbantartás miatt február 5-24.

között ZÁRVA tart.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 5 férőhely
NTAK azonosító: MA21005574


előzőkövetkező