Residence Hotel Balaton, 57 szoba 120 férőhely

Év Szállása 2020 - Minőségi Díj II. hely Élje át Ön is a Balaton csodáit Siófokon. – Ha elegáns, de meghitt, családias környezetben szeretne pihenni, akkor a legjobb helyen jár. A város egyik legszebb szállodája 10 év után teljes felújításon esett át. Az exkluzív kis ékszerdobozzá varázsolt 57 szobás hotel csendes kertvárosi övezetben, a Balaton partjától mindössze 200 méterre, a városközponttól 900 méterre található.

A családias szálloda megújult belső terekkel, elegáns szobákkal, kibővült Wellness és Spa Oázissal és rengeteg kényeztető szolgáltatással várja a vendégeket. A három szintes épület modern stílusú, tágas, minden komforttal felszerelt szobákkal várja Vendégeit. Itt mindig mosolygós, kedves és készséges személyzet lesi minden kívánságát.

A 150 fős hangulatos étteremben az ételkínálat valóságos ínyenc kavalkád, legyen szó egyszerű reggeliről vagy többfogásos vacsoráról. A Lake Wellness Oázisban impozáns mozaikborítású, meleg vizű medencék változatos élményelemekkel kényeztetik a napi munkában megfáradt testet.

A kicsiket a játszószobában egy csúszdás játszóházi labirintus várja, míg a wellness részlegen egy kör alakú gyermek medence, melyben a vízköpő bohóc garantáltan mosolyt varázsol a pici arcokra. A szálloda Balaton-parti saját strandjának kényelmét napozó stég, nyugágyak, snack- és koktél bár tesz még komfortosabbá.

Foglaljon és legyen az elsők között. Jöjjön Siófokra és élvezze az életet. MERT VAN ÚJ A NAP ALATT. Szobák: 57 légkondicionált szoba (116 ágy) A szobák többségében balkon Kényelmes francia vagy külön ágyak Telefon, LCD TV, széf és minibár Zuhanykabinos fürdőszoba WI-FI internet Szállodánkban lehetőség van elektromos autó töltésére is, térítésmentesen.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
57 szoba, 120 férőhely
NTAK azonosító: SZ22049313


előzőkövetkező