Balaton Colors Beach Hotel, 20 szoba 50 férőhely

A Balaton Colors Beach Hotel közvetlenül a közkedvelt újhelyi strand mellett található, valamint a városközpont (Fő tér, Víztorony) és a Petőfi sétány (Nagy Strand, Plázs) is csak 1, 5km távolságra található. Kis hotelünk 20 szobájában 50 főt tudunk elszállásolni, így szálláshelyünkön a vendégeinket barátságos hangulat fogadja, melyre kollégáink segítőkészsége a garancia.

Szépen berendezett 2-3-4 fős szobákban, két légterű apartmanban fogadjuk vendégeinket. A szálláshelyünkön beltéri uszoda, gyerek medence, jacuzzi, finn és aroma szauna is szolgálja vendégeink kikapcsolódást. Bőséges reggelinket svédasztalos jelleggel szolgáljuk fel, valamint félpanziós ellátás is kérhető, konyhánkat házias ízek jellemzik.

Mindent megteszünk, hogy vendégeink jól érezzék magukat, amit a hotel alagsorában kialakított klub helyiségünkben ingyenesen használható játékszerek (ping-pong, biliárd, csocsó, darts, xbox, stb.) is szolgálják. A szálláshelyünk a wellness kikapcsolódást keresők mellett a céges rendezvényeknek is ideális helyszíne lehet, minden kérést rugalmasan kezelünk.

Parkolási lehetőség (fizetős)
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
20 szoba, 50 férőhely
NTAK azonosító: SZ20010960


előzőkövetkező