Roland Vendégház, 3 szoba 6 férőhely

Tisztelt Vendégünk. A Roland Vendégház Balatonberény fő utcáján helyezkedik el, mintegy 650 m-re a Balatontól. Az apartman területe hozzávetőleg 100 négyzetméter. Étterem tőle 200 m-re, vegyesbolt 100 m-re található.

A Házhoz nagy terasz, barátságos kert tartozik, és jól felszerelt. 2020 szeptemberében teljes körű felújítás volt /nyílászáró csere, bútor csere, fürdő felújítás és festés/ A nyaraló három szobából áll, melyek nyáron is hűvösek a vastag falak és az északi fekvés miatt. A szobák kétszemélyesek, így maximum hat főt tudunk fogadni.

Kábel tv, internet. mikrohullámú sütő, gáztűzhely. kávéfőző, kenyérpirító áll a vendégek rendelkezésére. Egész évben várjuk kedves vendégeinket, a hűvösebb hónapokban központi fűtés (gáz) biztosított. Balatonberény közelében található Keszthely, Hévíz, Fonyód, ahol kiváló kirándulási lehetőségekkel és wellness programokkal várják Önöket egész évben.

A Balaton mentén kiépített kerékpár-útvonalat is igénybe veheti kisebb kiruccanásokra. Munkavégzés céljából érkező vendégeket nem tudunk fogadni. MINIMÁLISAN 6 ÉJSZAKÁRA TUDUNK VENDÉGET FOGADNI. Állatot (kutya, macska, tengerimalac, hörcsög, stb) fogadni nem tudunk. A ház foglalása a foglaló (20000 forint) megérkezésekor érvényes.

A helyszínen az esedékes idegenforgalmi adót meg kell fizetni.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 1. - augusztus 30.
3 szoba, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA19017171


előzőkövetkező