Colors Holiday Hotel, 48 szoba 144 férőhely

A siófoki Colors Holiday Hotel az Ezüstpart szabad strandtól csak néhány lépésnyire, légkondicionált, felújított szobákkal, kiváló medencével, aktív programokkal várja kedves vendégeit. Medencénk 2023. június 10-én kerül megnyitásra. Háromcsillagos, 2 emeletes szállodánkban erkélyes 2-3-4-6 fős szobák közül választhatnak vendégeink.

Szállodánk nyugodt, zöldövezetben található, mégis elérhető távolságra van a nyüzsgő, siófoki lüktetéstől. A szálláshely területén előre foglalások alapján korlátozott számban tudunk parkolóhelyet biztosítani (felár ellenében). Medencénk egyedülálló élményeket kínál vendégeinknek, mindezt a halk zene, a beach bár szolgáltatásai, teszik még kellemesebbé.

Az aktív nyaralást kedvelők részére 06.16-09.02 időszakban naponta más-más programot szervezünk vendégeinknek, ping-pong és tollas versenyek, közös strand röplabda vagy strand kosárlabda programok, gyerekeknek vizes vetélkedők. A kisgyermekes szülőkre is gondolunk, nekik gyermek megőrzést is vállalunk, hogy egy-két órát magukra is jusson idejük.

Minden reggel bőséges és ízletes reggelit szolgálunk fel, hogy jóllakottan indulhasson az egész napos strandolás, és az aktív program után magával ragadhasson a könnyű nyáresti forgatag. Félpanziós ellátásunk hagyományos magyaros ízeket és a mediterrán ételeket ötvözi.

Kutyás vendégek részére korlátozott számban külön szobákat tartunk fenn, a foglalást követően ezek használati szabályairól, illetve a kisállat felárról külön egyeztetünk a vendégeinkkel. Legyen tiéd a Balaton, hozd ki a nyárból a legtöbbet, akár egy romantikus hétvégére, akár a jól megérdemelt családi pihenésre, vagy egy baráti lazulásra vágysz.

Parkolási lehetőség (fizetős)
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: március 3. - november 5.
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
Kutya bevihető (fizetős)
48 szoba, 144 férőhely
NTAK azonosító: MA20017021


előzőkövetkező