Panoráma Sétány Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Fonyód egyik legkedveltebb részén, a Panoráma sétány közvetlen szomszédságában várjuk pihenésre és kikapcsolódásra vágyó vendégeinket. Szálláshelyünk a 2022-ben átadott Edison villa épületének első emeletén található. Az épületet három oldalról természetvédelmi terület határolja, ezáltal csendes és nyugodt, mégis karnyújtásnyira található a Balaton.

Fonyód felújított szabad strandjai 10-15 perc sétával elérhetőek, melyekre árnyékos erdei gyalogos ösvény vezet. Az aktív pihenésre vágyók részére is tökéletes választás a Balatoni kerékpárkörút, Fonyódi kilátók, fonyódligeti futópálya adta lehetőségek által. A városban több bevásárlóközpont, számtalan étterem és cukrászda található.

A város ezernyi kulturális eseményt kínál a nyár folyamán kicsiknek és nagyoknak. Apartman Vendégeink kényelmes és teljeskörűen felszerelt klimatizált apartmanunkban élvezhetik a kikapcsolódást. Az előszobában gardróbszekrény, az innen nyíló padlófűtéses fürdőszobában tágas zuhanykabin, mosdó, WC és fűthető törölközőszárító található.

Az amerikai-konyhás nappaliba lépve a jól felszerelt konyhában mosogatógép, mikró, sütő, indukciós főzőlap, páraelszívó, fagyasztós hűtőszekrény, étkészlet és főzőedények állnak rendelkezésre. A nappali közepén található kanapén pihenve az 55 colos okos TV gondoskodik a szórakozásról.

A helyiség végén a franciaágyat találjuk, melyet térelválasztóval tettünk meghittebbé. Az olvasósarokban két füles fotelt helyeztünk el lábtartóval. Az erkélyen két főnek megfelelő kerti bútort helyeztünk el melyen a csodálatos Kossuth erdőre látunk rá.

A szálláshely zárt, őrzött parkolóval rendelkezik, így ingyen helyben is leparkolhatja autóját. Étkezés A foglalás a feltüntetett szobaárakon ellátást nem tartalmaz, azonban a közelben található vendégházban svédasztalos reggelit tudunk biztosítani. Fizetés Foglalását átutalással fizetheti ki.

A Panoráma Sétány Apartman Fonyód a foglalás sikeres visszaigazolását követően előrefizetést kér Öntől, amelynek mértéke 25% . Érkezés, nyitva tartás A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:30, az elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 11:00.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA21004645


előzőkövetkező