King Kong Kapitány Vendégház, 4 apartman 16 férőhely

A szálláshely nem alkalmas leány és legénybúcsú megtartására.

A King Kong Kapitány Vendégház Fonyódon, a bélatelepi történelmi villasor és panoráma sétány, illetve a Balaton egyik legjobb szabadstrandja közelében nyitotta meg kapuit 2021-ben. 4 prémium apartmannal (légkondicionálás és egyénileg szabályozható cirkó fűtés, felszerelt konyha mosogatógéppel hűtővel és mikróval, kényelmes bútorok, wifi, okostévé, zárt parkoló, önálló terasz/erkély, a kerti sütés-főzéshez külön kinti konyha tűzrakási és grillezési lehetőséggel), összesen 16 ággyal várjuk Önöket, kedvenceikkel együtt.

Az emeleti három és négyágyas apartmanunk (Radzeer és Conny) egybenyitható, a földszinti négyágyas apartmanunk (Revans) akadálymentes. E három apartman akár 2 főre is bérelhető. A negyedik, King Kong nevű apartmanunk szintén teljesen felújított, de a többi modern stílusútól eltérő, rusztikus kapitányi szállás, két hálóval, nappalival, mely egyben, csak 5 főre bérelhető.

Egy engedély nélkül vezethető elektromos és evezős csónak is kibérelhető vendégeink számára, 8000/nap áron, ha üzenetet küld, akár előre lefoglalhatja.

Fonyódon a strandolás mellett rengeteg, ősztől tavaszig is elérhető látnivaló és szolgáltatás várja Önöket: ‍️‍️‍️1 km-en belül: strand, nosztalgia fagyizó, biciklikölcsönző, éttermek, parti bisztrók, zöldséges, kisbolt, csónak- és vitorláskikötő, panoráma sétány, turista utak, erdei tornapálya. 5 km-en belül, Fonyód központjában: kutyás strand, hajó és motorcsónak Badacsonyba (áprilistól október végéig), kikötői éttermek és sétány, áruházak, Kripta Villa kávézó, kilátó, a Balaton legnagyobb termelői piaca (szombaton és szerdán), élmények és rendezvények, köztük a Rock Balaton, illetve a másik irányban a balatonfenyvesi kisvasút állomás 10 km-en belül: Csisztapusztai gyógyfürdő, ott a nemrég újraindított, egész évben közlekedő kisvasút végállomása és még nagyon sok minden.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya bevihető (fizetős)
4 apartman, 16 férőhely
NTAK azonosító: MA21003686


előzőkövetkező