Steinhaus Bed Breakfast, 8 szoba 16 férőhely

STEINHAUS PENSION KESZTHELY Panziónkat a B.I.D. (Business Initiative Directions) 2004-ben Madridban kitüntette a Minőségért a Turizmusban nemzetközi Aranycsillag díjjal. Már ötször nyertük el a városban kiírt Virágos Keszthelyért díjat és hatszor a Balatoni Intéző Bizottság által meghirdetett Legvirágosabb kereskedelmi szálláshely a Balatonon szponzori díját.

Virágokkal és örökzöldekkel, pálmákkal és egyéb mediterrán növényekkel díszített nyugodt, szép, tiszta környezetben nyaralhat, pihenhet kedvező áron. Panziónk a Balaton első villasorán, a Balatontól 100 m-re fekszik. 45 m2-es napozóteraszunk, 150 m2-es tetőkertünk 50 cserjével és örökzölddel egyedülálló.

Panziónkhoz tartozó 2 db úszómedence (mindkettő 140 cm mély) sínen húzható lefedéssel, modern tisztító berendezéssel, körülötte kényelmes székek, nyugágyak matraccal, napernyőkkel állnak a vendégek rendelkezésére a kertben virágokkal körbe véve. A kellemes pihenéshez tartozik, hogy kívánság szerint svédasztalos (minden hűtve) reggelivel vagy anélkül várjuk vendégeinket.



SZOBA TÍPUSAINK: Stúdió terasszal (földszinti, kétágyas) Kétágyas erkélyes szoba (emeleti) Háromágyas szoba Családi szoba (négy ággyal) A SZOBÁK FELSZERELTSÉGE: - Modern bútorok - hűtőszekrény minden szobában - színes kábel TV - fürdőszoba és WC - terasz vagy balkon - kiskonyha - a komplett konyhák mikrohullámu sütővel - kávéfőzők A KÖZELBEN TALÁLHATÓ: - GYALOG: 2 strand, az egyik melegvízű medencével is rendlkezik - a városközpont, a sétáló utca, a Festetics kastély, a színház, a piactér - a vasútállomás, a múzeum. - az europai hírű gyógyfürdő Hévíz 6 km - 2 éve megnyilt élmény és gyógyfürdő Kehida -Kustányban (15 km) - a híres Badacsonyi borvidék (főszezonban nosztalgia vonattal, hajóval) - Szigliget (várrom, Eszterházy pince) - Sümegi vár (várjátékokkal), Nagyvázsony stb.

Panziónk az Önök étkezésében is segít, elmondjuk és várostérképen megjelöljük, hogy hol találják a különböző kategoriájú jól működő éttermeket, félpanziót a tőlünk 200 m-re lévő jó étteremben étlapról választva (750 – 1 500 Ft) fogyaszthat. MEGKÖZELÍTÉS:  A STEINHAUS PANZIÓ Keszthelyen a Rezgő-Apát utca sarkán van.

SOPRONBÓL (84-es), a BALATON ÉSZAKI partjáról (71-es) úton a városba érve forduljon a Helikon szálló irányába, a vasúti sínek előtt balra kell kanyarodni, az Apát utcán kb. 300 m-re található a panzónk. GRAZ, ZALAEGERSZEG irányából Alsópáhokon keresztül éri el Keszthelyt, a második közlekedési lámpánál forduljon jobbra a Helikon szálló irányába, onnan ugyanaz az irány mint Sopron felől.

Ha Alsópáhokon keresztül HÉVÍZ felől érkezik a körforgalomnál válassza a Balatont a Helikon szálló felé és a sínek előtt forduljon balra. A BALATON DÉLI PARTJÁRÓL jobbra tartva a városközpont felé a barokk Balaton múzeum épülete mellett forduljon jobbra, a vasútállomásnál balra és mindig a vasúti sinekkel párhuzamosan az Apát utcán a Rezgő utca sarkáig.

SZÉP Kártyát elfogadunk. GYERMEKNEK KEDVEZMÉNY. Egy éjszakás tartózkodás esetén felárat számolunk fel, 14 éjszakás tartózkodás esetén 1 nap engedményt adunk a szobaárakból. A szobákat érkezés napján déli 12 órától lehet elfoglalni, elutazáskor 10 óráig kérjük a kulcsokat leadni.



Egyéb szolgáltatások alapvető szolgáltatások - nemdohányzó turisztikai szolgáltatások - programszervezés üzleti szolgáltatások - Nemzeti Üdülési Csekk elfogadás nyelvismeret - német nyelvtudás kölcsönzés - gépkocsi kölcsönzés - kerékpár kölcsönzés humán szolgáltatások - értékmegőrzés - wifi, ingyenes internet, ingyen kerékpár-használat Elhelyezkedés, környezet - belső udvar - családias övezetben - csendes környezet - csendes, ápolt parkban - nyugodt környezetben - saját kert - zöldövezetben parkolás  legközelebbi parkoló helyben - autobusz parkoló - saját parkoló - parkoló - zárt parkoló megközelítés  legközelebbi vasútállomás 600 m legközelebbi hajókikötő 250 m legközelebbi buszállomás 600 m legközelebbi repülőtér 14 km

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Nyitvatartás: április 30. - szeptember 30.
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Kutya bevihető (fizetős)
8 szoba, 16 férőhely
NTAK azonosító: EG22054714


előzőkövetkező