Nyári Apartman, 3 szoba 7 férőhely

A Nyári apartman egy három szobás magánszállás vendég ház. A Balaton parttól (a Libás strandtól ) 300 méterre, bevásárló központtól 300 méterre, étteremtől 100 méterre található. Állomástól a transzfer személyes egyeztetés alapján megoldható. Családokat, kerékpárosokat és egyéni utazókat is szeretettel várunk.

A szálláshely Keszthely keleti részén a Balatontól és a kerékpár úttól is 300 méterre található. A fő épületben, egymás mellett, két kiadó szoba van. A szobákhoz külön - külön felújított zuhanyzós fürdőszoba és wc tartozik. A közös nappali helyiségben az étkezéshez minden szükséges edényzet biztosított.

Hagyományos főzési lehetőség nincs, de (hűtők, mikró, vízforraló, és kenyérpirító is van. Az ágyak kényelmesek, igény szerint összetolhatóak. Az egyes szobában 3 fő, a kettes szobában 2 fő szállhat meg. Az udvarról nyíló apartman, külön épületben van. Az apartmanhoz egy kétágyas szoba, jól felszerelt főző konyha, felújított fürdőszoba tusolókabinnal, előszoba és egy terasz tartozik.

Az udvaron fedett biciklitároló és fedett kerti kiülők állnak a vendégek rendelkezésére. Minden vendégnek törölközőt is biztosítunk. A wi-fi és a parkolás ingyenes. A vendégek biztonsága érdekében az udvaron térfigyelő kamerák működnek. A vendégek nem fogadhatnak ismerőst vagy barátot az épületben, csak az udvaron a házigazda engedélyével.

Háziállat semmilyen körülmények között sem hozható. Kérjük a dohányzó vendégeinket, hogy csak az udvaron dohányozzanak. Az udvaron semmilyen tűzgyújtás nem lehetséges. (önkormányzati rendelet) Kerékpározóknak és horgászoknak is ideális szállás.

A szálláshely-szolgáltatót törvény kötelezi arra, hogy a vendég érkezésekor a személyi azonosításra alkalmas fényképes okmányán lévő adatokat okmányolvasóval beolvassa, és a szálláshely kezelő szoftverén keresztül, a Kormány rendeletében kijelölt tárhely szolgáltató által biztosított tárhelyen rögzítse. A vendéget 414/2015. (XII. 23.) Korm.

rendelet 34§ (1) bekezdése kötelezi arra, hogy okmányát bemutassa a szálláshely-szolgáltatónak: Az adatokat a szálláshely a 14 év alatti vendégek esetében (pl. szülő, gondviselő) nyilatkozata alapján is rögzítheti.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: március 29. - augusztus 25.
Légkondícionálás
3 szoba, 7 férőhely
NTAK azonosító: MA20009281


előzőkövetkező