Nádas Apartmanház, 2 apartman 8 férőhely

Az apartmanház a Kisfaludy program támogatásával jelentős felújításon ment keresztül, tavaly májusban. A családi ház a város zöldövezetében található, egy földszinti és egy emeleti 4+1 fős (két-kétszobás) apartmannal. Az ötödik személy max. 8 éven aluli gyermek lehet, számára nincs külön díj.

Egyik szoba minden esetben franciaágyas, a másik szobában kihúzható kétszemélyes heverő és egy gyermekpótágy található, minden szoba erkélyes, A földszinti apartmanban felszerelt konyha, az emeleten minikonyha, mikro, kávéfőző, kenyérpirító alapfelszeltséggel. Zárt udvar, az udvaron fedett kerti bútor, hintaágy.

Gyermekágy, etetőszék a kicsiknek, kerékpár az autót nélkülözni szándékozóknak, a házi-kedvenc is szívesen látott vendég. A csendes nyaralást kedvelőknek strand kb 500 méter, belváros, központi strand kb 900 méter, ahol este mindig történik valami. Házias étterem 600 méterre található.

Igény esetén vezetett kerékpártúrák (Keszthelyi-hegység, Kis-Balaton), félnapos vitorlás kirándulás, de a házibor sem lehetetlen kérés az este kellemes eltöltésére. Program-összeállításhoz segédanyag (térképek, túraleírások, programfüzetek) A kerékpárok használati díját a szobaár tartalmazza.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Nyitvatartás: május 1. - október 11.
Macska, kutya bevihető (fizetős)
2 apartman, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA20011333


előzőkövetkező