Montana Vendégház, 12 szoba 24 férőhely

Szeretettel várjuk Balatonederics szívében található megújult vendégházunkban a kikapcsolódni vágyókat. Idei évtől wellnessrészlegünk is megnyílt, fával fűthető sóterápiás szaunában és dézsafürdőben frissülhetnek vendégeink egész évben fedett helyen. Balatonederics a maga egyedi, bájos hangulatával nyugodt, csendes, falusi pihenést nyújt az ide látogatóknak.

A strand 2016-os év legszebb balatoni strandjának megtisztelő díját nyerte el: szépen füvesített, rendezett strand, hangulatos nádassal és hegyekkel övezett, fürdőzés közben a Szigligeti várra enged kilátást. Gyermekeknek homokozó, játszótér, alacsony vízszint biztosít gondtalan szórakozást.

A strand gyalogosan és autóval megközelíthető, ingyenes parkoló áll rendelkezésre. Balatonederics környékén található látnivalók közül kiemelendő az Afrika Múzeum és Állatkert, Westernpark, Szigliget látnivalói, Szépkilátó, vagy a kalandra vágyóknak különösen ajánljuk a Csodabogyóbarlangot vagy a közeli sétarepülést a Balaton felett.

A falun, szerencsés adottságai révén, nem megy keresztül sem főút, sem vasút, így ezek forgalma nem zavarja a pihenni vágyókat. Szigliget, Tapolca, Keszthely, Hévíz közelsége további könnyen elérhető szabadidős tevékenységeket kínál. Vendégházunk 2020-ban megújult, és jelentős modernizáción esett át.

Egyedülállókon, párokon, családokon kívül lehetőség van mozgáskorlátozott vendégeknek is szállást biztosítani. Földszinti, külön bejáratú szobák és azok fürdőszobái akár kerekesszékes használatra is kényelmesen alkalmasak. Valamennyi szoba légkondicionálóval felszerelt, saját fürdőszobával ellátott.

Négy apartmanunk főzésre is alkalmas konyhával ellátott, többi szoba saját hűtővel felszerelt, kávé- és teafőzésre alkalmas. Vendégházunkban korlátlan Wifi áll a vendégek rendelkezésére, TV nem minden szobában van. Apartmanjaink kétágyasak illetve egy pótággyal bővíthetőek, igény szerint összenyithatóak, így 2-2 szobává alakíthatóak.

Reggeli és wellnesshasználati igényeket, kérjük, előzetesen jelezzék (reggelit 2 nappal korábban, wellness: 1 nappal korábban). Legyen a vendégünk.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
12 szoba, 24 férőhely
NTAK azonosító: UD20010050


előzőkövetkező