LelleMarine Apartman, 1 apartman 6 férőhely

Kedves Vendégeink. Szeretettel várjuk Önöket Balatonlellén található, csodálatos saját stranddal rendelkező apartmanjainkba. Az apartman kellemes hőmérsékletéről a mennyezet hűtés -fűtés rendszer gondoskodik. Az apartman igényesen berendezett és minden olyan kényelmi funkcióval ellátott ami a zavartalan pihenés biztosítja.

Nappali plusz 2 hálószobás apartmanokat 4 felnőtt és 2 gyerek részére ajánljuk, az 1 hálószobásakat maximum 4 főnek. A teraszról egésznap élvezhetik a fantasztikus kilátást és a balatoni levegőt. Az apartmanház zárt kerttel és saját partszakasszal rendelkezik, saját napozóstégen élvezhetik a vendégek a napsütést.

A gyerekeknek pedig kültéri medence használható. A jakuzzi szezonálisan működik, nyáron nem használható. A városközpont, éttermek, fagyizók, boltok, a Balatonlelle Napfény Strand pár perces sétával megközelíthető. Kisbabával érkező Vendégeink számára utazóágyat, etetőszéket, fürdetőkádat biztosítunk.

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy este 7 óra utáni érkezés esetén késői érkezési díj (32 Euro vagy 12.000 Forint) ellenében tudjuk az apartmant átadni.

Az apartman átvételének feltétele 100.000Ft kaució megfizetése, melyet az apartman sértetlen és a berendezés hiánytalan állapota esetén a távozást követő 5 napon belül visszatérítünk. (LelleMarine 401 apartman kauciója 300.000Ft, LelleMarine A302 apartman kauciója 150.000Ft) Várjuk Önöket szeretettel.

Parkolási lehetőség (fizetős)
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: EG19022999


előzőkövetkező