Ardo Élménybirtok, 4 apartman 14 férőhely

ARDO Élménybirtok Balatonedericsen, a Keszthelyi hegység lábánál Balatonedericsen, 6 hektáros szőlőbirtokon épült az ARDO Élménybirtok, mely a Keszthelyi hegység lábánál, a Tanúhegyek és a Balaton tükrében található.

Az élménybirtok közvetlenül határos a Balaton-felvidéki Nemzeti Park országosan védett természeti területével. 252 méter tengerszint feletti magasságban csodálatos panoráma nyílik a Balatonra, valamint a Tapolcai-medence híres és romantikus hegyeire. A hozzánk ellátogató vendégek 5000 négyzetméteres, teljesen bekerített területen élvezhetik a vidéki milliőt.

Az áprilistól szeptemberig üzemelő medence a vendégek kedvence (melyet külön kérésre bármikor a kért hőfokra fűtünk). A finn szauna tökéletesen frissíti a testet és a lelket. A játszótér nem csak a nagyobb gyermekeket, de már az 1 éves totyogókat is várja hintával, csúszdával, homokozóval és mászófallal.

Addig, amíg a gyerekek játszótereznek, addig a szülők a fedett pavilon alól (miközben gyermekeiket szemmel tarthatják) élvezhetik a csodálatos kilátást. Teraszainkon hallható az apartmanok közvetlen szomszédságában található erdőből beszűrődő madarak csicsergése. Az igazán szemfülesek őzet, nyuszit, vaddisznót és mókust is láthatnak az erdő közelsége miatt.

RENDEZVÉNYHELYSZÍN 5000 M2 TERÜLETEN 6M-ES FŰTÖTT MEDENCE CSODÁLATOS PANORÁMA PROGRAMLEHETŐSÉGEK A KÖZELBEN Házhoz megyünk Extra szolgáltatás Házhoz is megyünk a Vendégért külön kérés ellenében, illetve a helyszínen is igényelhetik a Vendégeink ezt a szolgáltatást. Akár Hévízre kíván menni a vendég gyógyászati kezelésre, fürödni, vagy kirándulni, mi elvisszük oda.

Az ARDO Élménybirtokon minden generációnak biztosított, hogy jól érezze magát.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
4 apartman, 14 férőhely
NTAK azonosító: MA19018797


előzőkövetkező