Borvirág Apartman, 1 apartman 2 férőhely

Kedves Szállás Keresök. Apartmanunkat elsösorban a romantika kedvelöinek ajánljuk illetve azoknak, akik kifejezetten a nyugalmat keresik. A Borvirág Apartman Balatonederics külterületén, mégis könnyen megközelíthetö helyen, az Ùjhegy szölötökéivel ölelt domboldalán található.

A kb. 25 négyzetméteres teraszunkról csodálatos panoráma tárul elénk a Balatonra és a környezö hegyekre, éjszaka pedig a csillagokkal teli égboltban gyönyörködhetnek az ide látogatók. Az apartman minden alapfelszereltséggel rendelkezik a vendégek kényelme érdekében, kávéfözö, vízforraló, mikro, két lapos villanytüzhely, egyéb konyhai kiegészítök, fürdö tusolóval, wc külön helyiségben.

Egy hálószoba dupla ággyal illetve egy kis nyitott fél szoba ahol esetleg egy harmadik személy is aludni tud. Koncepciónk: hagyd magad mögött a stresszt, a várost, a túlhajszolt hétköznapokat és találd meg újra egy kicsit a természetet, a nyugalmat, csendet és talán Önmagadat.. Ezért nincs nálunk tévé illetve internet.

Ami van: nyugalom, tiszta levegö, panoráma, madárcsicsergés, csillagos égbolt.. amit a Kedves Vendégek egy pohár pezsgö mellett élvezhetnek a ház ajándékaként... Az apartmant a lefoglalt idöszakban kizárólagosan Önök használják. Szeretettel várjuk Önöket. Elhelyezkedés A Balatonederics Strand 2.3 km-re, a Szabó Pince 500 méterre, a BognAIR Sétarepülés 2.8 km-re van. Étkezés A megjelenített árak ellátás nélkül értendők.

A legközelebbi élelmiszerbolt 800 méterre van. A helyszínen lehetőség van bográcsozni, grillezni és tárcsán sütni-főzni. Fizetés Készpénzzel tudja kiegyenlíteni a foglalás összegét.

A foglaláshoz a Borvirág Apartman Balatonederics a sikeres visszaigazolást követően 20% előrefizetést kér Öntől. Érkezés, nyitva tartás A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, az elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 11:00 A szálláshely munkatársai magyarul és németül tudnak kommunikálni Önnel.

Ingyenes parkolás
Nyitvatartás: március 1. - október 31.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA22037529


előző